Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Bulgaria - litoral 2010
Ayouni:
prin comparatie, o poza cu sidi bou said, pe care am luat-o de pe net... nu seamana cu balcic, mai curand cu grecia as zice.
admin:
Multumesc Ayouni, pt poze si descriere. Cremul si albul mi le inchipuiam, la fel si farmecul, nu stiu de ce insa asociam Balcicul cu ceva mediteranean. Este si asta o tema de meditatie, faptul ca daca ai un etalon de frumusete si de placut intr-un domeniu, astepti sa regasesti macar si elemente din acel reper, in orice crezi sau speri a fi minunat. Este insa fals, fiecare lucru este frumos prin personalitatea, prin unicitatea lui, prin surpriza care o aduce. Ce s-ar fi intamplat daca marii pictori ar fi imprumutat unul de la altul elemente de compozitie sau culoare?
Sidi Bou Said are farmecul alb-albastrului, Balcicul il are cum spui, pe cel al alb - cremului. Culori implinite in forme. Si in peisaje de vis...
Ayouni:
--- Citat din: admin din Sâmbătă, 07 August 2010, 08:22 --- nu stiu de ce insa asociam Balcicul cu ceva mediteranean. Uite vezi si asta este o tema de meditatie, faptul ca daca ai un etalon de frumusete si de placut intr-un domeniu, astepti sa regasesti macar si elemente din reper in orice este considerat deosebit. Fals, fiecare lucru este frumos prin personalitatea, prin unicitatea lui, prin surpriza care o aduce,
--- Terminare citat ---
aceasta situatie poate fi intalnita si in cazul oamenilor. dar aici m-as referi exclusiv la frumusetea interioara a unei persoane. porti in minte un astfel de etalon format pe baza diverselor experiente de-a lungul vietii si de cate ori te apropii de cineva, incerci sa aplici acest etalon. si de cele mai multe ori fugi sau te intedepartezi pentru ca etalonul tau nu se potriveste din pacate... caracteristici similare nu neaparat sunt un numitor comun.
si ca sa nu iesim cu totul din topic, s-ar putea spune ca fiecare dintre noi are "mediteraneanul" lui.
si pe aceasta tema, joan manuel serrat are un cantec foarte frumos si care se numeste chiar asa : "mediterraneo"
Felicia:
Tuturor celor care pleaca in Bulgaria va urez concediu cat mai placut, soare, apa calda si relaxare maxima. Distractie placuta!
adria:
o sa mai aveti timp sa va ganditi si la noi, cei ramasi acasa? ;D
sa va distrati super, sa veniti cu bateriile incarcate (ayouni!), sa va afisati "fizicurile" si sa-i dati gata pe bulgari, si nu numai, cu veselia voastra!
DRUM BUN!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă