Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Bulgaria - litoral 2010

<< < (4/17) > >>

almi_gabi:
Single-istilor care se imbarca pentru Bulgaria le doresc petrecere frumoasa, vreme potrivit de ‘arzatoare’ si apa buna de baltacit.
Sa veniti bronzati si cu amintiri placute.

;D :-* ;)

admin:
Despre Balcic citeam cu ani in urma, in Ceela Serghi, ca de un loc de un romantism superb. Cred ca mi l-am si inchipuit, sunt sigur ca l-am si visat. Are si o rezonanta placuta, calda, linistitoare, parca ceva nepamantean. Cautand ceva detailat despre Balcic si despre Castelul reginei Maria de acolo, am dat de un blog care mi-a placut mult. Consistent, bine scris, contine multe date interesante. Despre Balcic si castel:
http://dj-dia.blogspot.com/2008/08/castelul-reginei-maria-din-balcic.html

Citind mai cu atentie blog-ul am remarcat trimiterea la "Panza de paianjen", romanul Cellei, recomandat de mama studentei care tine blog-ul. Oare generatia de 20 ani nu a auzit oare de Serghi, trebuia sa fie recomandata de cineva venit din perioada noastra? Wow, pai sensibilitatea se genereaza si se intretine citind astfel de carti, nu Ciao si Star, este clar ca si aici exista o problema in formarea persoanlitatii. Nu m-am gandit pana cum la asta. Oare dascalii de romana ce mai recomanda acum ca lecturi particulare? Uite chiar as fi curios sa aflu asta...Pe atunci intradevar nu puteai ca dascal sa indrumi copii chiar spre ce simteai si doreai, mai erau anumite limitari si constrangeri, dar acum?

Ayouni:
da, adimin, asa este, balcicul are un farmec extraordinar... am postat si eu nise poze de-acolo, acum ceva timp, aici pe forum...
am fost acolo aproape doi ani la un team building dar timpul ne-a fost foarte scurt si nu am avut timp de vizitat decat asa, in mare... este un loc deosebit. mi-a placut foarte mult.

admin:
Este totul alb-crem, asa cum l-am visat? Nu stiu de ce intotdeauna am simtit un fior de placere vazand ceva mediteranean. Si am perceput Balcicul ca pe un astfel de loc. O bucata din  Sidi Bou Said, asezata pe plaja Marii Negre.Imi amintesc cu multi ani in urma a fost la Dalles o expozitie de acuarela a unui grec, nu-mi mai aduc aminte numele, care m-a impresionat atat de mult prin difuzia aceea de culoare ce doar cea de apa o poate face, dar si peisajele, care erau cu totul si cu totul incantatoare: cladirile acelea inalte acoperite cu olane, terase largi incadrate de lendrii si iedera, stradute inguste si pietruite, si marea, da marea...

Ayouni:
parca nu as zice ca seamana cu sidi bou said (pe care-l cunosc doar din poze)... lipseste luminozitatea mediteraneana cu desavarsire, lipseste albastrul acela special... are mai mult crem, alb, bej.  si un farmec deosebit. 

cateva poze aici
http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,151.msg22837.html#msg22837

sau altele mai jos:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă