Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Bulgaria - litoral 2010

<< < (6/17) > >>

Saturnianul:
Drum bun plecăreţilor de Bulgaria. S-aveţi parte de vînt în pupă, soare strălucitor şi distracţie maximă :)

pe_jumate:
raspund eu in numele "plecaretilor", ca vad ca lumea e ocupata cu inchis valize si valijoare :D
va multumim, dragi ai nostri, pentru gandurile voastre bune care, va promit eu, ne vor insoti in aventura noastra de o saptamana.. :)

@adria: care fizicuri, draga mea?? :D ;D :D

pe_jumate:

--- Citat din: Saturnianul din Sâmbătă, 07 August 2010, 16:32 ---Drum bun plecăreţilor de Bulgaria. S-aveţi parte de vînt în pupă, soare strălucitor şi distracţie maximă :)

--- Terminare citat ---

da, draga @saturn, vantul e bun .. te rog, mai ureaza cu vant si briza si alizeu si ce vrei tu da' sa miste aerul un pic .. ca soarele ala stralucitor din urarea ta ma infricoseaza oarecum, oare de ce?? :D

Saturnianul:
O s-aveti si briza, am transmis la reteaua cosmica :) Vreti si ceva adiere de spatiu, la vreo zero grade kelvin? E bun pentru racoare pe post de aer conditionat natural  ;D

admin:
Ieri am avut parte de o baie la Ocna, pe o ploaie teribila. Si de o intalnire neasteptata; eram cu emanuellen, nicko si guntz, doar ne asezasem in sezlonguri si in dreapta cineva sa foia, sa-si gaseasca un loc cat mai bun...Era Tania! Ne-am balacit 2 ore in apa calda in timp ce ropote de ploaie cadeau in lacul sarat. Superb!
Multumesc pt urarile de vacanta, sper ca totul sa fie ok, sa ne bucuram de 7 zile minunate. Saturnis daca ai comandat briza, am sa fiu mai linistit, eu personal nu stiu ce am sa fac la 34 grade!
Bagajele sunt pregatite, coordonatele hotelului instalate pe GPS, sandviciuri, apa, cafea si la noapte la 00.30 am plecat spre Bucuresti. Sper ca maine spre amiaza sa fim la hotel sa profitam din plin si de prima zi de vacanta.
Pe curand, cu o parte ma revad la Sibiel, la workshop, cu altii in Delta in septembrie. Dar pana atunci, azimut Bulgaria!!!!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă