Arhiva > Arhiva

Prieteniile ne pot prelungi viata?

<< < (4/10) > >>

carmentoma:
    Nu stiu in ce masura prieteniile ne pot prelungi viata, dar cu siguranta ne-o fac mult, mult mai frumoasa si placuta!

anamama13:
nu te intreba ce poate face prietenul tau ptr tine, intreaba-te ce poti face tu ptr el .... tu ce-ai face ptr prietenaul tau ???? sincer... ce esti in stare ?

carmentoma:

--- Citat din: anamama13 din Marți, 04 Mai 2010, 16:28 ---nu te intreba ce poate face prietenul tau ptr tine, intreaba-te ce poti face tu ptr el .... tu ce-ai face ptr prietenaul tau ???? sincer... ce esti in stare ?

--- Terminare citat ---

Eu pentru un prieten as vrea sa fiu alaturi la nevoie, la necaz! Sa il ascult, sa il ajut... sa fiu acolo, pur si simplu! Am avut ocazia sa consider prieteni multe persoane care au fost langa mine la distractii, la chefuri, la petreceri! Dar atunci cand am avut un moment de cumpana, acestia au ramas asa... cam o mana! Si nici macar din cei importanti, ci dintre cei carora nu le dadusem prea multa importanta! Sau cei cu care am fost la un moment dat ca soarecele si pisica au devenit, surprinzaor, chiar cei mai demni de a fi numiti PRIETENI (si nu am scris din intamplare cu majuscule!) Ale vietii valuri.... si sita timpului...

anamama13:

carmentoma:
... Panselute mov.... si fluturi care sa tina tic-tac-ul inimii cu aripile lor! O inima vie, intradevar!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă