Arhiva > Arhiva

Prieteniile ne pot prelungi viata?

<< < (5/10) > >>

anamama13:

anamama13:

Cristaly:
Sunt sigura ca adevaratele prietenii ne fac viata mai frumoasa.
Pentru mine o companie placuta, o iesire cu amicii este o evadare din rutina si un excelent mod de a-mi incarca bateriile. Doar ca astfel de oameni sunt prea departe, geografic vorbind de mine.

anamama13:
da' ce , esti intr-o rezervatie de elefanti ??? nu se poate sa nu existe si pe acolo fiinte bipede pe care sa le poti numi si oameni... daca nu, ma mut eu acolo, daca nu vii tu aici.... pana atunci, clateste-ti sufletelul cu melodia florilor  ca sa ai vise parfumate...

Ayouni:
nu stiu daca prieteniile pot prelungi viata, nu am date in acest sens  :) dar, fara indoiala, ne-o fac mai agreabila si mai plina. dar este asa de greu sa-ti faci prieteni! nu ma refer la cunostine de moment, de pahar, de un plimbarel, ci la cele "la bine si la rau".  trebuie zidit din greu la ele, fara rabat la calitate.  recompensa sufleteasca este pe masura. era o parabola pe care am citit-o undeva in care o mama isi sfatuia fiica sa-si faca prietene foarte bune; pentru ca pe ele va putea conta atunci cand copiii vor pleca, sotul este sau nu mai este, rudele hmhmhm... acum ma gandesc, in schimb, eu ce ma fac daca copiii mei nici nu au venit?! sper sa vina atunci ca sa poate pleca la un moment dat.  ;)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă