Arhiva > Arhiva

Prieteniile ne pot prelungi viata?

<< < (3/10) > >>

adria:
chiar te rog

luciamanta:
Si a recomanda o carte este un gest de prietenie. Un gest f. frumos si binevenit.

luciamanta:

Incearca sa iti scoti total din minte necazurile prin care ai trecut, sa refuzi chiar sa mai vorbesti despre ele! Vesnica trecere a lor in revista te influlenteaza negativ, te cramponeaza in trecut, nelasandu-te astfel sa traiesti prezentul si, mai ales, sa ai grija de viitor! Astea nu sunt ideile mele! Sunt, asa cum  ti-am mai zis, scrise in Secretul, carte pe care ti-am recomandat-o! Incearca sa faci rost de ea si sa aplici sfaturile de acolo! Vei fi uimita de cum iti va fi schimbata viata, daca iti monitorizezi mai bine gandurile, acceptandu-le doar pe cele pozitive! Multa fericire va doresc si tie si tuturor celor de aici!
[/quote]
Multumesc frumos pentru urari, pentru tot ceea ce ai scris, Carmen. Toate cele bune!

luciamanta:
Si pe acest forum, vedeti, prietenii iti pot da un sfat bun, te pot ajuta sa treci peste un impas.

luciamanta:
Prietenia are efecte benefice asupra sanatatii. Si un simplu telefon de la un prieten drag, te binedispune si te remonteaza pentru multa vreme. Cand ai prieteni lupti mult mai bine cu orice boala; prietenia incetineste imbatranirea, prelungeste viata. Atunci cand prietenul te asculta, te simti binecuvantat că are rabdarea si placerea de a-ti afla gandurile si trairile. Contactele sociale, prietenii ne motiveaza viata. Imbraţisările unui prieten drag iti transmit energia de care ai nevoie.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă