Arhiva > Arhiva

Prieteniile ne pot prelungi viata?

<< < (2/10) > >>

luciamanta:
De cate ori vocea cunoscuta a prietenilor mei ma incurajeaza, de cate ori ma sustine un prieten, sa stiti ca devin mai energica, mai motivata sa traiesc. Iar cand le vorbesc pritenilor mei despre necazurile mele ma simt eliberata, usoara, usoara...

adria:

--- Citat din: luciamanta din Marți, 04 Mai 2010, 12:42 ---Eu am o mare dilema: poti oare sa ramai prieten/a cu fosta iubit/a?

--- Terminare citat ---

eu sunt convinsa ca da, insa trebuie ca amandoi sa doreasca si mai depinde si de motivul despartirii

carmentoma:

--- Citat din: luciamanta din Marți, 04 Mai 2010, 12:44 ---De cate ori vocea cunoscuta a prietenilor mei ma incurajeaza, de cate ori ma sustine un prieten, sa stiti ca devin mai energica, mai motivata sa traiesc. Iar cand le vorbesc pritenilor mei despre necazurile mele ma simt eliberata, usoara, usoara...

--- Terminare citat ---

Incearca sa iti scoti total din minte necazurile prin care ai trecut, sa refuzi chiar sa mai vorbesti despre ele! Vesnica trecere a lor in revista te influlenteaza negativ, te cramponeaza in trecut, nelasandu-te astfel sa traiesti prezentul si, mai ales, sa ai grija de viitor! Astea nu sunt ideile mele! Sunt, asa cum  ti-am mai zis, scrise in Secretul, carte pe care ti-am recomandat-o! Incearca sa faci rost de ea si sa aplici sfaturile de acolo! Vei fi uimita de cum iti va fi schimbata viata, daca iti monitorizezi mai bine gandurile, acceptandu-le doar pe cele pozitive! Multa fericire va doresc si tie si tuturor celor de aici!

adria:
carmen, de cine ai zis ca e scrisa? "secretul"

carmentoma:
De Rhonda Byrne! Si va pot da si link-ul sa vedeti filmul! Dar doar pe e.mail! Scz pt offtopic!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă