Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Fun Camp Sibiel 9 - 13 mai 2010
capsuna:
nicko ce mai faci? ai dat examenul? :-*
Saturnianul:
--- Citat din: capsuna din Luni, 17 Mai 2010, 21:24 ---nicko ce mai faci? ai dat examenul? :-*
--- Terminare citat ---
Ce exament nicko? Ai examen? Bafta! L-ai dat deja? Cu succes? Bravo! :)
nicko:
--- Citat din: capsuna din Luni, 17 Mai 2010, 21:24 ---nicko ce mai faci? ai dat examenul? :-*
--- Terminare citat ---
Nu am dat inca examenul. oricum, tot trebuie sa stau pe tusa o luna. Deci, am timp toata luna asta sa il dau. Am fost foarte ocupata cu firma din cauza zilelor libere... Muncesc cu drag si spor si imi e tare dor de voi :)
Capsuna, cand ne revedem? :-*
carmentoma:
--- Citat din: Saturnianul din Luni, 17 Mai 2010, 21:26 ---
--- Terminare citat ---
--- Terminare citat ---
A scris ca a avut accident si i-a luat carnetul, urmand sa dea si testare pentr a i-l da inapoi dupa o luna! Sper, nicko, ca mai ai putin si esti iar soferita cu acte in regula! Multa bafta!
nicko:
--- Citat din: Saturnianul din Luni, 17 Mai 2010, 21:26 ---
--- Terminare citat ---
--- Terminare citat ---
Pai dupa accident mi-au luat permisul de conducere. Si trebuie sa dau testul ala. Dar, oricum, luna aia obligatorie tot nu am voie sa conduc... Mi-am luat cartea recomandata de capsuna si am si facut teste din ea. eu spun ca sunt ok. Sa vedem la practica... cum inlaturam teama. dar cu tema asta - cred ca mai bine trecem la topicul cu teama, ca aici suntem pe langa :) Va pup!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă