Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Fun Camp Sibiel 9 - 13 mai 2010
nicko:
--- Citat din: carmentoma din Luni, 17 Mai 2010, 21:29 ---
--- Citat din: Saturnianul din Luni, 17 Mai 2010, 21:26 ---
--- Citat din: capsuna din Luni, 17 Mai 2010, 21:24 ---nicko ce mai faci? ai dat examenul? :-*
--- Terminare citat ---
Ce exament nicko? Ai examen? Bafta! L-ai dat deja? Cu succes? Bravo! :)
--- Terminare citat ---
A scris ca a avut accident si i-a luat carnetul, urmand sa dea si testare pentr a i-l da inapoi dupa o luna! Sper, nicko, ca mai ai putin si esti iar soferita cu acte in regula! Multa bafta!
--- Terminare citat ---
;) pup. Mersi de incurajari!
capsuna:
Nicko astept urmatoarele tabere, nu imi pot face programul cu mult inainte. Mai vedem pana atunci. :-*
Ti-ai mai colorat garderoba?
nicko:
--- Citat din: Saturnianul din Luni, 17 Mai 2010, 19:58 ---Dragilor, legat de poze... Nu v-am uitat! Dar cum am ajuns acasa, a trebuit sa ma apuc de niste treburi aminate datorita plecarii. De, a fi propriul sef are si dezavantaje, chiar daca mai putine ;D
Intrucit sunt destule poze de pus si de luat de la altii, zilele astea voi pune la punct un server ftp de unde sa puteti lua poze si pune poze, cei de la care n-am apucat sa le iau. Veti primi detalii pe mail la momentul potrivit.
Sper ca sunteti bine si va puteti tine in friu nerabdarea. Daca va consoleaza cu ceva, nici macar eu n-am apucat sa ma uit la pozele facute de mine :)
--- Terminare citat ---
Eu as cauta si o poza cu noi calcandu-ne pe picioare la valsul ala :) Ce zici? O fi facut cineva?
Saturnianul:
--- Citat din: nicko din Luni, 17 Mai 2010, 21:35 ---Eu as cauta si o poza cu noi calcandu-ne pe picioare la valsul ala :) Ce zici? O fi facut cineva?
--- Terminare citat ---
Muhaha, da chiar! Nu stiu daca are cineva. Te-am calcat tare? ;D Ca de emotie am si uitat sa te mai intreb pe urma :)
nicko:
--- Citat din: capsuna din Luni, 17 Mai 2010, 21:34 ---Nicko astept urmatoarele tabere, nu imi pot face programul cu mult inainte. Mai vedem pana atunci. :-*
Ti-ai mai colorat garderoba?
--- Terminare citat ---
Asteapta sa vezi pozele (numai bine, contez pe tine sa il mai bazai pe saturnianul). Si apoi astept parerea ta pe aceasta tema. :D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă