Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Fun Camp Sibiel 9 - 13 mai 2010

<< < (42/49) > >>

adrianab:
     Azi e urat afara, am avut si ceva timp -cateva minute libere - am intrat pe forum,si ce sa vezi s-a luminat ,fiindca am citit ce ati spus ,mi-am adus aminte de atmosfera minunata de acum o saptanana si ca un copil rasfatat imi spun in gand -mai vreau,vreau acum,si aproape bat din picioare poate se intampla..... :)
     Nasa mare multumesc de nume asa o sa semnez -Adriana adapost
     P.S. vreau si eu POZE -multumesc

luciamanta:

--- Citat din: adrianab din Luni, 17 Mai 2010, 17:13 ---     Azi e urat afara, am avut si ceva timp -cateva minute libere - am intrat pe forum,si ce sa vezi s-a luminat ,fiindca am citit ce ati spus ,mi-am adus aminte de atmosfera minunata de acum o saptanana si ca un copil rasfatat imi spun in gand -mai vreau,vreau acum,si aproape bat din picioare poate se intampla..... :)

--- Terminare citat ---
Ai fost la Sibiel? Vad ca nu ai postat  decat cateva mesaje. Pesemne esti amatoare de excursii. Te pu[

luciamanta:

--- Citat din: luciamanta din Luni, 17 Mai 2010, 19:54 ---
--- Citat din: adrianab din Luni, 17 Mai 2010, 17:13 ---     Azi e urat afara, am avut si ceva timp -cateva minute libere - am intrat pe forum,si ce sa vezi s-a luminat ,fiindca am citit ce ati spus ,mi-am adus aminte de atmosfera minunata de acum o saptanana si ca un copil rasfatat imi spun in gand -mai vreau,vreau acum,si aproape bat din picioare poate se intampla..... :)

--- Terminare citat ---
Ai fost la Sibiel? Vad ca nu ai postat  decat cateva mesaje. Pesemne esti amatoare de excursii. Te pu[

--- Terminare citat ---

Te pup, am vrut sa spun, numai bine

Saturnianul:
Dragilor, legat de poze... Nu v-am uitat! Dar cum am ajuns acasa, a trebuit sa ma apuc de niste treburi aminate datorita plecarii. De, a fi propriul sef are si dezavantaje, chiar daca mai putine  ;D

Intrucit sunt destule poze de pus si de luat de la altii, zilele astea voi pune la punct un server ftp de unde sa puteti lua poze si pune poze, cei de la care n-am apucat sa le iau. Veti primi detalii pe mail la momentul potrivit.

Sper ca sunteti bine si va puteti tine in friu nerabdarea. Daca va consoleaza cu ceva, nici macar eu n-am apucat sa ma uit la pozele facute de mine :)

nicko:

--- Citat din: Saturnianul din Luni, 17 Mai 2010, 19:58 ---Dragilor, legat de poze... Nu v-am uitat! Dar cum am ajuns acasa, a trebuit sa ma apuc de niste treburi aminate datorita plecarii. De, a fi propriul sef are si dezavantaje, chiar daca mai putine  ;D

Intrucit sunt destule poze de pus si de luat de la altii, zilele astea voi pune la punct un server ftp de unde sa puteti lua poze si pune poze, cei de la care n-am apucat sa le iau. Veti primi detalii pe mail la momentul potrivit.

Sper ca sunteti bine si va puteti tine in friu nerabdarea. Daca va consoleaza cu ceva, nici macar eu n-am apucat sa ma uit la pozele facute de mine :)

--- Terminare citat ---

E bine ca stim ca totul e sub control! Eu am strigat cel mai tare, cred, dupa poze! Mersi de raspuns. O sa astept cumintica... :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă