Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Tabara Sibiel 25 - 27 aprilie 2010
Saturnianul:
O dedicatie speciala pentru tine @krissunu. Si pentru toate fetili care le place sa danseze bre ;) In topicul cu pricina: http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,124.345.html
krissunu:
Bravoooooo Saturnianule !!!!!
Frumoasa melodie ,....cu un videoclip minunat ,..." priveliste frumoasa :D "
francesca777:
Fragutilor, neata buna....am primit pozeleeeee....bogdane...multam fain...suntem grozavi, de la primul pana la ultimul.Nu stiu cum se intampla la voi dar eu sunt inca "in transa"..vorbeste lumea cu mine si io-s cu gandul la drumetie,la cantec si joc, la bancuta unde cafeluta avea cu siguranta alt gust...la "bubugica"....sa nu mai zic ca-m lipseste tiroliana.....
carmentoma:
--- Citat din: francesca777 din Vineri, 30 Aprilie 2010, 05:51 ---Fragutilor, neata buna....am primit pozeleeeee....bogdane...multam fain...suntem grozavi, de la primul pana la ultimul.Nu stiu cum se intampla la voi dar eu sunt inca "in transa"..vorbeste lumea cu mine si io-s cu gandul la drumetie,la cantec si joc, la bancuta unde cafeluta avea cu siguranta alt gust...la "bubugica"....sa nu mai zic ca-m lipseste tiroliana.....
--- Terminare citat ---
Si chiar nu se indura nimeni sa posteze si pentru noi aici niste poze?!? Eu una mor de curiozitate!
Saturnianul:
--- Citat din: francesca777 din Vineri, 30 Aprilie 2010, 05:51 ---Nu stiu cum se intampla la voi dar eu sunt inca "in transa"..vorbeste lumea cu mine si io-s cu gandul la drumetie,la cantec si joc, la bancuta unde cafeluta avea cu siguranta alt gust...la "bubugica"....sa nu mai zic ca-m lipseste tiroliana.....
--- Terminare citat ---
Francescaaaa, revino-ti. Sau muta-te la Sibiel ;)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă