Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Tabara Sibiel 25 - 27 aprilie 2010
Catherinna:
--- Citat din: carmentoma din Vineri, 30 Aprilie 2010, 11:14 ---
--- Citat din: francesca777 din Vineri, 30 Aprilie 2010, 05:51 ---Fragutilor, neata buna....am primit pozeleeeee....bogdane...multam fain...suntem grozavi, de la primul pana la ultimul.Nu stiu cum se intampla la voi dar eu sunt inca "in transa"..vorbeste lumea cu mine si io-s cu gandul la drumetie,la cantec si joc, la bancuta unde cafeluta avea cu siguranta alt gust...la "bubugica"....sa nu mai zic ca-m lipseste tiroliana.....
--- Terminare citat ---
Si chiar nu se indura nimeni sa posteze si pentru noi aici niste poze?!? Eu una mor de curiozitate!
--- Terminare citat ---
Si eu @carmentoma sunt curioasa, dar m-am obisnuit sa nu cer nimic, pentru ca nici de la prima tabara nu am vazut aproape nimic. Poate vine si vremea mea...daca mai zic ceva sunt sigura ca supar. Desi nu sunt regina rabdarii, totusi incerc sa gasesc inca putina pana ...se termina...
adria:
va trimit eu cateva
steliana:
superb....
carmentoma:
Adria, viteazul din tirolian (poza 98) e cumva saturnianul? Superpoze! Mi-au reamintit de zilele de neuitat petrecute acolo! Necesita urgent un bis!!!
adria:
va mai trimit
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă