Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Tabara Sibiel 25 - 27 aprilie 2010
Saturnianul:
@Grey_witch: Nu stiu daca eu pot fi incadrat la rockeri. Daca a fi rocker inseamna sa asculti numai rock (indiferent de genul acestuia) atunci nu cred ca sunt pentru ca eu ascult SI rock, nu DOAR rock. Imi place, e frumos, sunt meldoii superbe dar nu este singurul gen pe care-l ascult. N-as putea. Si nu ca m-as plictisi ascultind doar rock. Insa sunt prea multe genuri de muzica frumoasa ca sa ma limitez la rock. In plus mai sunt si starile mele emotionale diverse peste care nu se pliaza mereu rock-ul si nu pot asculta muzica care nu se afla in armonie cu starea mea dintr-un moment sau altul :) Dar putem discuta despre rock fara probleme ;)
Saturnianul:
PS: Insa daca vrei sa discutam despre muzica, exista un topic dedicat :) http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,124.0.html
marlen_i13:
Multumesc Bogdane pentru link, acum am reusit sa descarc pozele. Sunt foarte frumoase, ai facut treaba buna.
Data viitoare sper sa fiu dotata cu aparate corespunzatoare de imortalizat momente inedite.
carmentoma:
"Totusi, cu tiroliana nu cred ca m-as fi dat"
Ba eu cred ca ai fi facut-o! E o supersenzatie! Adrenalina, extaz si frumuseti pe care nu le poti vedea altfel! Niciodata sa nu zici niciodata!
krissunu:
--- Citat din: Grey_witch din Miercuri, 28 Aprilie 2010, 16:45 ---So, dragii mei, se vede ca tabara a fost o reusita, ba chiar mai mult. Citind raspunsurile, adica na, cateva din ele, m-am gandit ca chiar ar fi fain sa va cunosc. Deci mai este inca un rocker in afara de mine si de Bogdan? adica Saturnianul, sau altul? Care ati cantat in duet? Ma bucur ca mai sunt oameni interesati de rock pe aici... Ma simteam chiar stinghera :(
Well, ce sa mai zic? Inca o data felicitari pentru initiativa, mai ales ca a reusit de minune!
--- Terminare citat ---
Buna Grey_witch ! ...tabara !!!!!!!! ,...la fel ca si prima ,...a fost una reusita .
Dupa cum spunea si Gigi ,...cred ca ne-am descoperit si talentul in muzica ,...duetul meu cu Saturnianul :D ...cantand pe melodia lui Scorpions !
DA :) imi place rockul ,...muzica rock are ceva aparte si sunt putini care inteleg ceva din acest gen de muzica .
...a fost un moment ,..cand vroiam sa-l rog pe DJ ExcceS ( care ne-a oferit doua seri senzationale ) ...sa ne " antreneze " ..cu o piesa : " Thunderstruck - AC/DC " ,....dar m-am razgandit :) ,...mi s-a parut prea nabadaioasa ,...asa ca am ales o melodie de dans, din repertoriul lui Michael Jackson :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă