Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Tabara Sibiel 25 - 27 aprilie 2010
Saturnianul:
Bai, ce cauta coaforul, unghiile si altele la topicul asta? Intreb si io ;D Cind vad mesaj nou, ma astept sa citesc ceva legat de tabara. Ne revenim fetele? Hai ca dau o prajitura ::)
steliana:
Băi.... nu cu negrul... ăla este lucrat prea mult.. la muşchi...
ziceam de alb, dacă albul nu ţi se pare brunet...(cu toată faţa lui robotică)
dar masaj..... bine zici.... poate fi şi marţian....
carmentoma:
--- Citat din: Saturnianul din Joi, 29 Aprilie 2010, 19:52 ---Bai, ce cauta coaforul, unghiile si altele la topicul asta? Intreb si io ;D Cind vad mesaj nou, ma astept sa citesc ceva legat de tabara. Ne revenim fetele? Hai ca dau o prajitura ::)
--- Terminare citat ---
Inteleg ca tu esti omul de baza care a filmat si fotografiat evenimentul! Eu, la primul eveniment, am avut grija sa va impartasesc si voua imagini de acolo! Cel putin cu peisaje sau picturi facute de noi, chiar daca fara personaje! Tu nu ai asemenea comori de postat , sa le vad si eu si cei care a doua oara nu au fost cu voi? Ca poate natura e ceva mai verde, sau poate picturile mai reusite!!! Ce zici?!? Astept cu nerabdare!
Saturnianul:
Ba am Carmen, dar ma crezi ca nici eu nu le-am vazut inca? Doar sporadic. N-am apucat decit sa le pun la un loc si sa fac arhiva pe care s-o poate lua ceilalti. Dar o sa pun. Poate chiar in seara asta o sa aleg citeva si le postez :)
Grey_witch:
Salut Rock40! Ma bucur ca mai am inca unul sau doi oameni care sunt in domeniu. Ma gandeam la Bogdan, dar nu stiu daca sa il incadrez intre rockeri, sau nu. Sa vedem ce zice el. hehehe, eu ascult chestii mai grele decat AC/DC sau Judas, in special doom si gothic, dar, sunt foarte de acord cu ce ai zis. O excursie e un fel de breaking the law intr-un mod foarte placut, o aventura. si dupa cate a apucat sa imi spuna Bogdan, excursia asta a fost superba. Totusi, cu tiroliana nu cred ca m-as fi dat :P Oricum, un salut calduros din nord-vestul Transilvaniei for all of you.
--- Citat din: Rock40 din Miercuri, 28 Aprilie 2010, 19:07 ---Grey_Witch nu ai cum sa fii stinghera , sunt convins ca in fiecare dintre noi exista dorinta de a fi "Kings of the Metal" sau din cand in cand ne surprindem "Breaking the Law" , iata magia acestor excursii si intalniri deosebite, ne descoperim afinitati "Solid as a Rock"!
--- Terminare citat ---
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă