Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Tabara Sibiel 25 - 27 aprilie 2010

<< < (34/69) > >>

admin:
Oricum Adi, trebuie sa ne pregatim cu mai multe cantece de foc de tabara!  Asta nu ca repertoriul nostru n-ar fi fost bogat, cantecele insa pareau cam scurte, nu crezi?

francesca777:
he he he....o sa va improspatez memoria curand.....sa vedeti ce grozavi am fost...mai ales unii dintre noi,,,,cine se simte cu"musca pe caciula"..???? ;)

steliana:
Hmmm.... fuga gândului... a amintirilor..... a paşilor....
Eşti a noastră... ai făcut botezul unui nou început....
Să ne revedem cu bine... purtând acelaşi entuziasm!
Sunteţi de acord... să se uite la voi alţii... al fel de .... verde.. cum vă uitaţi voi, la noi, până să ajungeţi acolo!

admin:
Francesca, nu poti sa-mi rapesti si refuzi dorinta de a vedea matrita de la DVD-ul care va fi lansat in curand Cristi&Bogdan, "Cantece de munte"...

DJ ExcceS:
Pai va trebui sa pregatim si cantece de tabara si ma gandesc la ceva jocuri colective de tabara care sa nu fie nici puerile si sa ne si antreneze ... Am puteam sa incercam si o seara de bal mascat, cu concurs de dans pe perechi ... Dar am sa ma ocup personal de cantecele de tabara !!! Promit.

@Francesca ... eu sper sa reusesti sa ajungi la urmatoarea tura si macar asa pt " buna seara, atat si o cana de vin"

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă