Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Tabara Sibiel 25 - 27 aprilie 2010
steliana:
Eeeeeeeeeeeeeeeeee............................
se lasă cu DVD....
francesca777:
@admin: desigur ca nu....nici nu incape indoiala.....va fi un best-seller cu siguranta...:)))
@steliana:bucuria revederii cu fiecare in parte va fi mai mult decat extraordinara...nu crezi 100%poate pana nu vezi(oameni minunati)..pana nu simti(caldura locului, puritatea..)..pana nu traiesti.(clipe minunate, adrenalina la mazim.....doamneeee...daca cineva imi spunea ca o sa ma spanzur de cablul ala....ii spuneam ca vorbeste gura fara el....si totusi.....)....nu exagerez spunand ca acolo AM TRAIT...... ;)
DJ ExcceS:
Apropos de DVD-uri, am reusit si eu printre alte munci sa fac captura cu Karaoke Show si o voi aranja putin pana la reintalnire ... si m-am gandit si la propunerea unora dintre voi cu un CD cu muzica mp3, un fel de Best Of Singles Camp ... am sa fac un proiect si o sa va informez ... asta daca mai sunteti interesati ...
francesca777:
@DJExxes... sa nu-l salut pe "bubu-gica"....face parte din gasca...doamneeee....incerc incerc incerc... ;)
admin:
Bal mascat, mie ce mi s-ar potrivi oare?
Acum cativa ani vroiam sa plec la un carnaval de munte la Balea. Merg la locul cu pricina, unde se inchiriaza costume; plin de copii, una vroia sa fie Oana Zavoranu, altul Banica Jr...O fatuca prea ocupata cu inchirierea se tot plimba grabita prin fata mea si ma pune naiba sa o intreb, cam ce mi s-ar potrivi. Si ea foarte calma si duioasa imi spune: "un costum de soricel". Am crezut ca pic jos de ras, ma si inchipuiam cu codita si urechi rotunde...
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă