Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Tabara Sibiel 25 - 27 aprilie 2010
francesca777:
draga mea....trist a fost al tau "cerculet"....cand a vazut ca nr 12 mi-a fost alocat...acum tu spui 13.....12-13....sutien tot n-am gasit dar...tare buna ar fi fost.....ca atmosfera a fost incinsa rau..:)))
francesca777:
Steliana ca bine zici....toti au fost grozavi...de la primul pana la ultimul..in viata mea nu mi-a fost dat sa intalnesc atatia oameni la un loc....cu asemenea chef de viata....de gluma...de dorinta de a cumunica.....de a face ceva impreuna.....doamneeee......si nu pot spune ca nu am cutreierat in lung si-n lat.....
steliana:
Draga mea.... aici nu contează .. nici lungimea, nici lăţimea... decât a sufletului tău, şi a ceea ce ai putut acumula!
DJ ExcceS:
Si pentru noi e altfel fara voi acolo ... dar ne consola cu ideea revederii ... si eu personal deja ma gandesc sa va surprind cu ceva nou ;)
francesca777:
@steliana...am inteles asta inca de la 17 aprilie insa dupa sibiel...colt de rai.....
@DJExcces:...ceva nou????hmmm...pacat ca eu nu va pot revedea pe 9...dar poate cinse stie....trag macar o fuga... ;)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă