Arhiva > Arhiva
Singur in lupta pentru viata
carmentoma:
"Apropos de cartea si filmul "Secretul" eu il recomand cu caldura oricui este in impas. Pe mine m-a ajutat enorm sa capat alta viziune asupra modului in care sa imi conduc viata."
Si mie tot ele mi-au influentat viata si mintea! Ma bucur ca deja avem ceva in comun!
marcutza:
bine ai venit printre noi @Silvana A !! :)
cu siguranta aici, impreuna, singuratatea nu mai are sorti de izbanda, te asteptam la povesti si mai ales la intalniri !!! :)
numai bine !!!
pe_jumate:
@Silvana A: iti inteleg foarte bine suferinta de parinte cu o astfel de problema a copilasului..
.. acum ai mai multi umeri unde sa iti asezi povara sufletului si mai multe suflete care stiu sa asculte, atunci cand vrei si/sau ai nevoie sa spui cuiva ca ti-e greu..
cameliagabriela:
bine ai venit, @Silvana A
Silvana A:
--- Citat din: pe_jumate din Duminică, 25 Aprilie 2010, 11:11 ---@Silvana A: iti inteleg foarte bine suferinta de parinte cu o astfel de problema a copilasului..
.. acum ai mai multi umeri unde sa iti asezi povara sufletului si mai multe suflete care stiu sa asculte, atunci cand vrei si/sau ai nevoie sa spui cuiva ca ti-e greu..
--- Terminare citat ---
Cred ca intelegi, si iti multumesc din suflet! Sunt convinsa ca avand cu cine vorbi, incepem prin a vorbi de rele, dar cu siguranta vom ajunge sa vorbim si de bune. Eu sunt o optimista fara scapare, oricat de greu mi-ar fi. Sunt sigura ca dupa ploaie vine soare, oricat de mult ar dura ploaia si oricat de putin aar straluci soarele!
--- Citat din: carmentoma din Duminică, 25 Aprilie 2010, 00:56 ---"Apropos de cartea si filmul "Secretul" eu il recomand cu caldura oricui este in impas. Pe mine m-a ajutat enorm sa capat alta viziune asupra modului in care sa imi conduc viata."
Si mie tot ele mi-au influentat viata si mintea! Ma bucur ca deja avem ceva in comun!
--- Terminare citat ---
Sunt convinsa ca sunt mai multe lucruri pe care le avem in comun, altfel nu ne-am fi intalnit aici atat de multi.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă