Arhiva > Arhiva

Singur in lupta pentru viata

<< < (8/55) > >>

carmentoma:
"Cred ca intelegi, si iti multumesc din suflet! Sunt convinsa ca avand cu cine vorbi, incepem prin a vorbi de rele, dar cu siguranta vom ajunge sa vorbim si de bune. Eu sunt o optimista fara scapare, oricat de greu mi-ar fi. Sunt sigura ca dupa ploaie vine soare, oricat de mult ar dura ploaia si oricat de putin aar straluci soarele!"

E esentiala atitudinea asta pentru persoane cu statutul de singles, ca altfel nu stiu cum am reusi sa trecem peste toate incercarile vietii!

Crista:
Tocmai ma plangeam ca sunt singura in "depresia" mea momentana.M-ati facut sa imi treaca ,vreau sa fiu singura si de ajutor,sau singura si aici,cu voi,sau singura ca nu e ceva grav.Cand iti traiesti problemele ,parca se atenueaza,nu mai par insurmontabile,cum pot fi considerate de ceilalti.Pur si simplu trebuie sa le faci fata,nu-i asa?

carmentoma:

--- Citat din: Crista din Joi, 29 Aprilie 2010, 22:45 ---Tocmai ma plangeam ca sunt singura in "depresia" mea momentana.M-ati facut sa imi treaca ,vreau sa fiu singura si de ajutor,sau singura si aici,cu voi,sau singura ca nu e ceva grav.Cand iti traiesti problemele ,parca se atenueaza,nu mai par insurmontabile,cum pot fi considerate de ceilalti.Pur si simplu trebuie sa le faci fata,nu-i asa?

--- Terminare citat ---

Eu zic  (si chiar asa si procedez cu viata mea) ca daca eu ma respect suficient de mult si caut sa fiu fericita in fiecare moment al vietii, asa voi fi perceputa si de cei din jur, care se vor molipsi de fericirea mea! Poate nu imi reuseste tot timpul, dar eu catre asta tind!

Crista:
Carmentoma,chiar fericita?E realist sau realizabil ceea ce iti propui?Eu cred ca am doar flash-uri de fericire,si mi le pazesc si pe acelea ca mereu se gaseste cineva sa le depisteze...

carmentoma:

--- Citat din: Crista din Joi, 29 Aprilie 2010, 22:57 ---Carmentoma,chiar fericita?E realist sau realizabil ceea ce iti propui?Eu cred ca am doar flash-uri de fericire,si mi le pazesc si pe acelea ca mereu se gaseste cineva sa le depisteze...

--- Terminare citat ---

Nu ma refer la FERICIREA SUPREMA ca pe aia nu stiu daca a cunoscut-o cineva! Ci la ciobulete, firisoare de fericire pe care le gasim peste tot in jur, dar trebuie sa avem ochii larg deschisi sa le sesizam!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă