Arhiva > Arhiva

Singur in lupta pentru viata

<< < (6/55) > >>

iulielf:
  @orhideea, ca sa nu ti se mai para ca tu ai avut cea mai "neagra" senzatie, te rog, urmareste ceea ce am scris eu (pe tot forumul). Dupa aceea, incearca sa te intrebi, "oare eu sunt cea mai napastuita?".
   Situatii sunt destule, ca la tine, de exemplu, s-a dus dupa una mai tanara sau s-a dus dupa alta....Acum iti dau alte anumite indicii de care ar trebui sa tii cont: "s-a culcat cu tatal meu" sau "s-a culcat cu unul mai mare cu doi ani decat fiul ei, apoi cu altul mai mare cu patru ani decat fiul ei" sau........
   Deci, exista si aspecte mai grave decat situatia ta, asha ca nu dispera. Am trecut prin situatia ta, stiu ca este foarte greu. Incearca tot timpul sa conversezi cu cineva. Aici, pe forum, vei gasi persoane minunate. E imposibil sa nu gasesti pe cineva cu care sa conversezi pe tema care te atrage.

pe_jumate:
@elf: nu comparatii intre dureri ajuta..  :-*
ajuta ca esti si ca suntem toti aici.. :)

Carmenus:
     Salutare orhideea , salutare gabrel !
     Bune ati venit pe forum si va asteptam in tabere. Acolo e mult mai frumos si totul este real, chiar daca te rupi de plictiseala sau nebunia vietii cotidiene.
      Nu trebuie sa disperam si trebuie sa mergem inainte . Fiecare are de dus crucea pana la capat, fie ca ne place , fie ca nu. In schimb putem alege unele variante ( ex. singles camp) pentru a ne mai indulci existenta. Fiecare crede ca problemele pe care le are sunt cele mai grave, depinde de fiecare cat poate sa duca , de aici si vorba " nu-mi da Doamne cate pot sa duc ".
      Numai bine si sigur ne vom cunoaste.

briana:
    Buna dimineata si bine v-am regasit. Pana acum cateva minute, inainte de a citi ce ati scris sub acest topic, mi-am tot "plans de mila" ca maine trebuie sa merg singura la o nunta. Constat insa ca nu singuratatea in sine constituie o problema şi ca cele legate de sanatate sunt, intr-adevar, probleme. Va doresc insanatosire grabnica, va simt persoane puternice şi stiu ca veti depasi momentul iar suportul moral pe care il aduce acest forum este deosebit.

Silvana A:
Buna seara tuturor!

Ma bucur ca am intrat pe acest site. Intr-adevar briana, exista probleme mult mai mari decat singuratatea, iar boala este cea mai mare dintre ele. Boala ta, boala copilului tau astea sunt marile probleme. Care sunt si mai mari atunci cand esti singur, pentru ca nu poti impartasi povara, nu ai umarul pe care sa plangi, macar cineva in fata caruia sa te descarci atunci cand ti-e prea greu. Aici e problema noastra.
Eu sunt divortata de 7 ani, am un baietel de 9 ani care are Sindrom Down, stiu cum este sa lupti de unul singur impotriva tuturor prejudecatilor si a reavointei.

Este bine ca am gasit aceasta comunitate, care sper sa ma primeasca in randurile ei. Este minunat ca se vorbeste atat de deschis asa ca am incredere ca voi gasi multi prieteni aici.

Apropos de cartea si filmul "Secretul" eu il recomand cu caldura oricui este in impas. Pe mine m-a ajutat enorm sa capat alta viziune asupra modului in care sa imi conduc viata.

Va pup pe toti

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă