Arhiva > Arhiva
Singur in lupta pentru viata
francesca777:
Bine ai venit in grupul nostru @orhideea....
stii? si eu ma gandeam inainte de a intra pe acest forum ca problema mea e cea mai dureroasa, cumplita, bla bla...faptul ca sunt singura si ca nu reusesc sa intremez o relatie de suflet cu cineva...insa...dupa ce am discutat cu cei de aici si chiar am intalnit cativa...am ascultat "off-urile" lor si intr-adevar problemele lor, am realizat ca eu nu am nici ope departe "o problema"....atat de mare(sa zicem)...si ca viata trebuie traita indiferent sub ce forma sau cum...in atitudine sta totul si puterea de a merge mai departe.Grupul acesta chiar iti energie de care avem cu totii nevoie. ;)
EUGENIA110:
Bine ai venit printre noi. Viata nu se termina din cauza cuiva lipsit de devotament si loialitate. Gindeste-te ca nu te merita. Cu mult drag. Eugenia
Ayouni:
@orhideea, bine ai venit! iti intind o mana de prietena, hai mai departe, viata este foarte frumoasa!
cameliagabriela:
bine ai venit, @orhideea
aici este locul potrivit pentru a-ti descarca desaga de necazuri si sa o incarci cu optimism
pe_jumate:
fii binevenita, @orhideea!
ce bine si frumos spui: "minciuna celor dragi e la fel de toxica ca si chimioterapia"..
eu zic ca e si mai rea, acea minciuna a celor dragi, pentru ca vine napraznic, fara preaviz.. asa ca efectele ei secundare nu pot fi stiute niciodata :-*
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă