Arhiva > Arhiva
Singur in lupta pentru viata
Mari_a:
Mai balanta, eu am observat mai demult pe-aici cat de bine stii tu sa cantaresti lucrurile... ;) 8)
Esti jurist? Ca vad ca faci bine distinctia intre public/privat (sau public/secret ;) )
::)
balanta:
:)...nu, nu sunt jurist....sunt balanta! :D
almi_gabi:
si pana la urma cine se descurca mai bine in viata, din ipostaza de "single" ( indiferent ca e public/privat sau secret :)) femeile sau barbatii?
e mai usor sa fii un barbat singur sau o femeie singura?
unii zic ca e mai usor sa fii femeie singura - ca te dai cu binisorul pe langa ceilalti - te vaiti un pic gen "stiti eu sunt singura si daca m-ati putea ajuta" - si un pic de zambet, un aer nevinovat si gata se rezolva problema - cica barbatii ar fi mai receptivi la a ajuta o femeie singura - doar sa rateze ei o ocazie de a demonstra cat sunt de "barbati" 8)
ama:
cand esti singur mai toti se arunca sa iti dea sfaturi
vezi ca trebuie sa faci cutare lucru sau cutare ca sa nu mai fii singur
de ex, mie mi s-a spus ca par prea sigura pe mine si prea inteligenta si ca barbatii prefera femeile mai prostute, deci concluzia e ca trebuie sa imi ascund inteligenta si sa ma prefac prostuta pentru a fi intr-o relatie
referitor la cine se descurca mai bine singur in viata, cred ca tine de persoana respectiva nu de sexul ei, eu nu am intilnit piedici pana acum si sincer in toate problemele pe care le-am intimpinat pana acum, daca am fost bolnava, daca m-am confruntat cu situatii grele a trebuit sa le trec singura pentru ca niciodata nu am avut un barbat langa mine careia sa ii pese, sa ma intrebe , nici macar ca prieten si asta doare foarte mult , sincer mi-as fi dorit sa contez pt cineva , care sa vada cit de greu imi e, dar pentru ca sunt o persoana care tine in ea si la exterior pare ca se descurca .. probabil am dat alta impresie
balanta:
am auzit si eu de multe ori expresia asta....imi pare rau Ama, sar la noi barbatii ( sunt si exceptii) doresc sa detina controlul intr-o relatie...din toate punctele de vedere...femeile mai prostute sunt preferate pentru manipulare...ceea ce e o tampenie...femeile citesc si se dezvolta cel mai mult...ele merg la psihoterapie, ele fac diverse cursuri, ele cauta pe net, ele sunt la curent cu multe, ele citesc o gramada de carti, ele fac psihologie, filozofie, literatura...de fapt se doreste o femeie prostuta la cea ce ocupa pozitia de sotie....ca vanatoarea se face pe alt ti de femei pt valorizarea barbatului ( ma repet, vorbesc de o majoritate a barbatilor....care nu vor batai de cap)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă