Arhiva > Arhiva

Singur in lupta pentru viata

<< < (46/55) > >>

balanta:
ma gandeam acum rasfoind subiectul asta...sunt mai multe femei singure decat barbati....de obicei ele sunt mai dispuse la a face compromisuri si totusi barbatii care raman singuri nu sunt atat de multi, deci s-ar parea ca ei sunt mai putin "mofturosi"! :)

julia:
compromisuri in legatura cu ce? cu ceea ce ne dorim?
imi vine in minte un exemplu: daca cineva imi ofera o haina splendida dar care imi e prea mica/mare, nu mi se potriveste deloc si este evident acest lucru, ar trebui sa fac "compromisul" de a ma imbraca cu ea, doar pt ca asa zice lumea?

Saturnianul:

--- Citat din: balanta din Duminică, 16 Octombrie 2011, 20:51 ---ma gandeam acum rasfoind subiectul asta...sunt mai multe femei singure decat barbati....

--- Terminare citat ---

N-as crede ca sunt mai multe femei singure decit barbati. Mai degraba, sunt mai multi barbatii singuri care nu admit public asta :)
Situatia e generata mai mult de niste stereotipuri de interpretare. Barbatii singuri prefera diferite aventuri cu femei (adica relatii pasagere) in felul asta spunind ca nu sunt singuri (cind, de fapt, sunt) si acest comportament este vazut ca un punct forte, inclusiv de femei. In schimb, femeile ezita sa aiba astfel de relatii pasagere pentru ca vor fi privite de societate, si chiar de unii barbati cu care ar putea avea o eventuala relatie, drept usuratice.

--- Citat din: balanta din Duminică, 16 Octombrie 2011, 20:51 ---barbatii care raman singuri nu sunt atat de multi, deci s-ar parea ca ei sunt mai putin "mofturosi"! :)

--- Terminare citat ---

Pentru ca, in general, barbatii vor O FEMEIE si... cam atit. Restul sunt detalii neimportante  :D

silviu:

--- Citat din: Saturnianul din Duminică, 23 Octombrie 2011, 20:50 ---N-as crede ca sunt mai multe femei singure decit barbati. Mai degraba, sunt mai multi barbatii singuri care nu admit public asta :)
Situatia e generata mai mult de niste stereotipuri de interpretare. Barbatii singuri prefera diferite aventuri cu femei...
--- Terminare citat ---
singure sau insotite. ce nemernici! >:(

balanta:
oricum ar fi, sunt din ce in ce mai multe persoane singure, neimplicate intr-o relatie stabila, publica... ;)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă