Arhiva > Arhiva

Singur in lupta pentru viata

<< < (48/55) > >>

julia:
intr-o relatie eu nu cred ca poate exista un echilibru perfect. conduce cind unul cind altul. asa mi se pare firesc.

almi_gabi:

--- Citat din: ama din Luni, 24 Octombrie 2011, 16:01 ---
referitor la cine se descurca mai bine singur in viata, cred ca tine de persoana respectiva nu de sexul ei, eu nu am intilnit piedici pana acum si sincer in toate problemele pe care le-am intimpinat pana acum, daca am fost bolnava, daca m-am confruntat cu situatii grele a trebuit sa le trec singura pentru ca niciodata nu am avut un barbat langa mine careia sa ii pese, sa ma intrebe , nici macar ca prieten si asta doare foarte mult , sincer mi-as fi dorit sa contez pt cineva , care sa vada cit de greu imi e, dar pentru ca sunt o persoana care tine in ea si la exterior pare ca se descurca .. probabil am dat alta impresie

--- Terminare citat ---

sa stii ca nu doar pare - chiar un single trebuie sa se descurge singur - sa mearga mai departe - oricum nu rezolva nimic daca se vaita, daca arata - ci doar aude acel repros - "vezi , draga , ti-am spus sa-ti cauti pe cineva ! mai lasa si tu de la tine "
si chiar mi-am pus problema- cred ca cei single sunt mai inteligenti  :)

lori:

--- Citat din: almi_gabi din Luni, 24 Octombrie 2011, 18:54 ---........
si chiar mi-am pus problema- cred ca cei single sunt mai inteligenti  :)

--- Terminare citat ---

Evident ca asa este! Altfel nu ne-am descurca singuri. Si am ajuns la aceasta concluzie mai demult. Mai ales vazand in jurul meu colege, prietene, care afirma in gura mare "de ce sa ma ocup eu de ... sa se ocupe el, doar e barbat!" Dar daca intr-un moment oarecare, respectivul nu este disponibil? (este plecat, are alta treaba, etc.) Ce faci? Astepti sau iti rezolvi singura treaba respectiva? Eu as inclina spre cea de-a doua posibilitate. Dar parerile sunt impartite. Eu una am ajuns la ideea ca trebuie sa ma descurc singura in orice imprejurare. Doar daca problema ma depaseste incerc sa apelez la un profesionist/profesionista in domeniul respectiv.

varsator38:
oare daca ar fi mai inteligentii cei single...ar mai fi single ;)
poate suntem mai independenti,mai curajosi,mai luptatori,mai ambitiosi,etc
chiar asa...ce calitate sau defect,vi s-a accentuat in timpul statutului de singles,luptand pentru viata!?

Saturnianul:
Bine ai venit ama!

--- Citat din: ama din Luni, 24 Octombrie 2011, 16:01 ---deci concluzia e ca trebuie sa imi ascund inteligenta si sa ma prefac prostuta pentru a fi intr-o relatie

--- Terminare citat ---

Pai acu depinde ce fel de barbat vrei: unul caruia ii plac prostutele pentru ca alea sunt singurele cu care se descurca sau unul care stie sa aprecieze o femeie inteligenta care stie ce vrea :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă