Arhiva > Arhiva

Singur in lupta pentru viata

<< < (43/55) > >>

almi_gabi:

--- Citat din: janeta din Miercuri, 25 Mai 2011, 20:20 ---"Da-mi, Doamne, seninatate ca sa accept lucrurile pe care nu le pot schimba, curaj ca sa schimb lucrurile pe care le pot schimba si intelepciune ca sa fac diferenta intre ele" (Reinhold Niebuhr)

--- Terminare citat ---

jani, stiu aceasta rugaciune- am gasit-o si eu destul de curand - alaturi de alte cateva - care mi se par ca au stranse in ele toata intelepciunea veacurilor -si pe langa asta am mai aflat ca acel Dumnezeu (asa cum il vede fiecare dintre noi )  lucreaza tot prin intermediul oamenilor  - le multumesc pentru ca au fost acolo - alaturi de mine - si au alungat sentimentul de a fi singur in lupta cu viata

almi_gabi:
Cand ne este greu ne gandim intens la viata noastra si la cum sa gasim rezolvari. E momentul in care este atât de important să nu ducem povara vieţii numai pe umerii nostri.

Am auzit ieri o opinie atat de diferita incat mi-am dat seama cat de intortocheata este uneori natura umana. Omul asta spunea ca el chiar daca are nevoie de ajutor sta intai si analizeaza situatia - devine chiar rau si iritat pe el insasi ca este in situatia de a cere ajutorul. Mi-a placut sinceritatea lui .

optimus sum:
si daca e rau il ajuta cineva ?  ::)

almi_gabi:

--- Citat din: almi_gabi din Joi, 30 Iunie 2011, 12:43 ---... rau si iritat pe el insasi ...

--- Terminare citat ---

pe el insasi,  nu pe ceilalti

optimus sum:
tot un imbufnat , artagos , botos va ramane... oamenii fug de cei care sunt tristi... nu ?

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă