Arhiva > Arhiva

Singur in lupta pentru viata

<< < (44/55) > >>

janeta:

--- Citat ---tot un imbufnat , artagos , botos va ramane... oamenii fug de cei care sunt tristi... nu ?
--- Terminare citat ---

off , nu mai fi atat de negativist...cand eu am fost botoasa , imbufnata si artagoasa voi nu ati fugit deloc de mine , ba m-ai pus  sa privesc pe fereastra ca sa vad cum imi faceti cu mana ( nu mai spun ce am vazut pe geam  :D ) .
a , altfel stau lucrurile cand esti tot timpul imbufnat , artagos , botos si trist in pofida stradaniei celor din jurul tau de a te smulge din starea asta .
nu suntem supraoameni si nu intotdeauna ne putem rezolva problemele singuri . daca orgoliul nu te lasa sa ceri ajutor , atunci poti sa-l dai la dracu` pentru ca este un prost sfatuitor .

optimus sum:

--- Citat din: janeta din Joi, 30 Iunie 2011, 16:52 ---
nu suntem supraoameni si nu intotdeauna ne putem rezolva problemele singuri . daca orgoliul nu te lasa sa ceri ajutor , atunci poti sa-l dai la dracu` pentru ca este un prost sfatuitor .

--- Terminare citat ---
aici voiam sa ajung si eu janeta... de acord cu tine, si mai mult de atat , pot spune ca un orgolios ce sunt , ca am avut numai de suferit si niciodata orgoliul nu mi-a adus o satisfactie cat de mica ...  :(

julia:

http://octavianpaler.ro/comentarii-si-citate/singuratatea/

marcutza:
Unicitatea vine din sinceritatea pe care o avem fata de ceilalti, dar in speta, fata de noi insine. Iar in sinceritate se afla si nevoie de singuratate.

Octavian Paler, Comentarii si citate

marcutza:
“In afara lucrurilor pe care le iubim, nu mai reprezentam nimic”

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă