Arhiva > Arhiva

Singur in lupta pentru viata

<< < (4/55) > >>

Cristaly:
Bine te-am gasit Gabrel!

Uneori viata este nedreapta cu cine nu merita. Dar ce putem face?!
Imi pare nespus de rau ca pe linga suferinta ta mai e si a mamei care e cea mai draga fiinta. Dar fii optimista chiar si in momentele grele, sunt sigura ca aici vei gasi oameni care stiu sa te asculte.
Un gand bun!

p.s. si nu esti singura, suntem aici!

Ayouni:
buna gabrel, si bine ai venit pe site! sper din toata inima sa gasesti un pic de alinare printre foarte multele persoane saritoare si sufletiste de aici. curaj, nu esti singura!

orhideea:
BUNĂ SEARA
am crezut că singurăatatea mea este cea mai urâtă. dar intrând, din întâmplare, pe acest site mi-am dat seama că eu sunt o fericită.
acum doi ani şi câteva luni, în ziua de Crăciun, soţul meu m-a părăsit chiar în momentul când pregăteam mâncarea pentru masa de Crăciun. am avut nefericita ideea de a-l întreba de ce este tot timpul supărat şi în acel moment mi-a spus că el se gândeşte de mai mult timp să ne despărţim pentru că el nu este fericit şi dacă tot nu avem copii ( după ce eu 10 ani de zile făcusem tot ce era omeneşte şi medical posibil ) nu avem de ce să continuăm.
eu îmi creasem universul în jurul lui şi în momentul acela totul s-a prăbuşit în jurul meu. am vrut să mor, am vrut să dorm, am vrut să mă îmbolnăvesc. am făcut depresie, am slăbit mult şi chiar m-am îmbolnăvit.
acum după atât de mult timp am aflat că de fapt soţul meu ( încă soţul meu pentru că nu am divorţat şi nici nu vreau să introduc eu cererea de ,divorţ ) a plecat de acasă pentru o femeie mult mai tânără pe care o creştea de mică şi pe care a luat-o dintr-o reţea de prostituţie, a făcut-o cu şcoală, cu servici, cu casă şi maşină din banii munciţi de mine.
minciuna celor dragi este o otravă la fel de toxică ca şi chimioterapia.
acum încerc să mă vindec, să merg mai departe aşa cum înţeleg mai bine - alături de oameni demni şi care înţeleg nedreptăţile vieţii.
acum am descoperit singles camp. promit să-l vizitez zilnic.
 :)

marcutza:
bine ai venit @orhideea  :) te asteptam sa stai alaturi de noi la povesti  :)

Saturnianul:
Bun venit @orhideea! Sezatoarea e deschisa in permanenta aici. Doar sa aduci tolba cu povesti la tine :) Si curaj!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă