Arhiva > Arhiva
Recunosterea singuratatii
anamama13:
de faptul ca nu mai am forta fizica necesara de a rfi singura si linistita...
Saturnianul:
--- Citat din: anamama13 din Duminică, 04 Aprilie 2010, 22:04 ---nene alien, astept un raspuns la intrebarea de mai sus, cu mult.....sus..
--- Terminare citat ---
Ana, am asteptat sa se lamureasca apele ca nici eu nu mai intelegeam daca te refereai la ce am zis eu sau la ceva zis de Carmen la care eu n-am fost pe faza.
La intilnirea aceea au fost 12 persoane, baieti si fete. Insa eu nu era vorba numai de intilniri de grup, ci si indviduale. Mai mult, unele au fost intilniri clare in scopul de a vedea daca poate fi mai mult decit o prietenie. Caz in care, cu atit mai mult nu am inteles faptul de a vinde o imagine falsa in virtual. Si cind spun "imagine", nu ma refer la aspectul fizic. Ala a corespuns si in realitate. Dar din pacate numai aspectul ala.
Acum, nu stiu ce virsta ai tu Ana (ai pomenit ceva de virsta mai sus) dar indiferent care ar fi, nu cred ca e cazul de atita pesimism. Am intilnit persoane mult mai tinere decit mine care se considerau mai batrine decit mine ;D Si asta e trist
anamama13:
multumesc alien de raspuns... promit sa ma intorc...
Saturnianul:
Am o dedicatie muzicala pentru toti care se simt "dansind in intuneric si nu numai :). E o melodie vie care mereu imi da pofta de viata cind o ascult:
maria171:
ce conteaza melodia, cand Bruce Springsteen arata asa bine
stiti cumva , ii place babele grase?
;D
serios, acum melodia e super
ca si cantaretul
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă