Arhiva > Arhiva
Recunosterea singuratatii
carmentoma:
Ana, citatul nu-mi apartine! Ci altcuiva, nu conteaza cui! El a fost la un blind date, nu eu! Noi patru am fost chiar pe aceeasi lungime de unda! Si, intr-adevar: chiar nu reusesc sa procesez eu la ora asta, ca nu inteleg nimic din ceea ce m-ai intrebat! Ce anume vrei sa stii?
anamama13:
--- Citat din: marcutza din Duminică, 04 Aprilie 2010, 21:55 ---eu DA, si inca cum, tu ai curaj sa mergi cu altcineva inafara de tine pe potecutza? :-* ;)
--- Terminare citat ---
dureroasa intrebare... lovitura sub centura... ma duc sa-mi ling ranile... si de-abia iti spusesem ca as merge cu tine, cel putin....
Saturnianul:
--- Citat din: anamama13 din Duminică, 04 Aprilie 2010, 21:57 --- dupa o anumita varsta, cand iti raman asa de putine fire de par, te apuci sa le mai despici si pe alea ca sa para mai multe....
oricum, ma bucur ca tu te-ai regasit dupa acea pierdere.... dupa cum constat cu bucurie... daca ti se mai intampla te pot ajuta cu cateii mei , ca au nasul fin....
--- Terminare citat ---
Nu m-am regasit inca Ana, dar macar am reusit sa admit unde greseam si incerc sa ma regasesc :)
marcutza:
ana !!! lasa cateii si nasul lor fin, spune de tine :)
exista peruci si nu te jena in a purta :) soacra mea - ex, avea 2, una platinata si una blonda daaarrr avea un par superb platinat, grizonat, cum vrei sa-i spui :) DAR(iar dar) purta peruca...si nu despica firul perucii, doamne fere, ar fi ramas fara ea...Dumnezeu sa-o odihneasca...pe ex-soacra..
ana, sa revenim, ce te doare pe tine cel mai mult ?) singuratatea sau realizarea faptului ca esti singura? :-*
anamama13:
--- Citat din: carmentoma din Duminică, 04 Aprilie 2010, 21:58 --- Ana, citatul nu-mi apartine! Ci altcuiva, nu conteaza cui! El a fost la un blind date, nu eu! Noi patru am fost chiar pe aceeasi lungime de unda! Si, intr-adevar: chiar nu reusesc sa procesez eu la ora asta, ca nu inteleg nimic din ceea ce m-ai intrebat! Ce anume vrei sa stii?
--- Terminare citat ---
aahaaaaa... acum se explica totul... de aceea a vrut sa ma puna si marcu la colt... nu erau ghilimelele si am inversat citatele.... acum am inteles... voi sunteti veveritele vesele, iar problema cu intalnirile sunt ale baiatului alien..... deci intrebarile mele erau ptr el si nu ptr tine, ca de voi m-am lamurit.... am vazut si pozele si sunteti toate ok, nu am vazut la niciuna nici o vanataie.... scuzele mele...veveritelor... raman datoare cu cate o aluna...
nene alien, astept un raspuns la intrebarea de mai sus, cu mult.....sus..
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă