Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Descoperiti sarmul Alsaciei si al Lorenei. 4 - 9 iunie 2024

<< < (6/9) > >>

daisy:
Buna, 

Si eu doresc participarea la ambele activitati.

Mulțumesc!

krondia:
Spune-mi, te rog, prenumele sa te pot identifica.
Multumesc

krondia:
Am centralizat optiunile voastre, in afara de Beatrice N care nu a raspuns, toata lumea a optat pentru excursia in regim privat cu autobuzul panoramic.
Si la degustarea de vin va participa tot grupul, exceptand o persoana.
Pentru transport aeroport Frankfurt - Strasbourg - aeroport a optat tot grupul.

Timpul nu imi permite sa mai astept, voi contacta firma de transport pentru excursia de la Colmar si revin dupa ce definitivez rezervarea.

Va rog sa urmariti in continuare forumul, acesta este canalul oficial de comunicare pentru excursiile noastre, aici voi reveni de fiecare data cand am informatii noi.

krondia:
Am primit si ultimul raspuns, toata lumea participa la excursia pe Drumul Vinului  *|*

Am rezervat excursia pentru miercuri 5 iunie, pentru a evita aglomeratia din weekend.

Am reasezat obiectivele din program:
Miercuri5 iunie: Satele de pe Drumul Vinului
Joi 6 iunie: Colmar
Vineri 7 iunie: Nancy & Metz
Sambata 8 iunie:  Obernai si degustarea de vin

Veti primi factura din agentie dupa ce se rezerva si transferul de la /la aeroport pentru care a optat tot grupul.

A bientot !

Bon Voyage:
Deoarece firma ce organizeaza  excursia cu autocarul panoramic ne solicita plata anticipata si toate persoanele au optat pt aceasta, astazi s-au transmis din agentie facturile pe e-mail cu data scadenta 19.04 pt a reusi, la randul nostru, sa achitam mai departe.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă