Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Descoperiti sarmul Alsaciei si al Lorenei. 4 - 9 iunie 2024

<< < (9/9)

Gina Sarbu:
Bună! Mașina mea ajunge la 3.45. Mă așteptați?

krondia:
Eu mi-am facut checkinul si mi-am schimbat locul gratuit (se poate schimba doar o singura data).
Completati cu atentie numarul electronic al biletului/numarul rezervarii, numele (first name este prenumele si last name numele de familie) si restul informatiilor solicitate.

Reiau ora si locul de intalnire:
Marti 4 iunie orele 3:30 a.m.
Aeroportul Henri Coanda Otopeni Bucuresti, Plecari Internationale, in fata cafenelei Lavazza, in partea dreapta cum intrati in holul principal.

Dupa aceasta ora nu veti mai gasi pe nimeni la locul de intalnire.
In caz ca ajungeti dupa aceasta ora, sunati-ma/lasati-mi un mesaj pe Wapp in caz ca nu pot raspunde dar va fi nevoie sa parcurgeti singuri procesul de check-in/sa va lasati bagajele de cala si apoi sa va indreptati spre controlul de securitate.
Urmariti in continuare panourile, poarta se mai poate schimba si, in cazul in care se anunta o eventuala intarziere, nu va indepartati prea mult in aeroport.
(la ultimul zbor spre Bruxelles s-a anuntat o intarziere de o ora dar la numai 5 minute de la acest anunt a inceput imbarcarea...)

Nu va recomand sa ajungeti in ultima clipa la aeroport.
Luati-va toate masurile de precautie pentru a ajunge din timp.
Nu vreau sa va sperii dar, din pacate, au fost situatii in care s-a ratat zborul din cauza unor incidente in trafic (inclusiv noaptea) sau a anularii/intarzierii unui zbor domestic.

Nu a confirmat toata lumea primirea biletului de tren si de autocar, sper totusi ca ati citit toate informarile primite.

Imi doresc sa fim un grup unit si vesel, sa ne bucuram de locurile frumoase pe care o sa le vedem impreuna  *|*

valiv:
Buna tuturor,

Si eu am facut check-in-ul, este foarte simplu. Nu am mai schimbat locul ca nu prea mai aveam variante.

Sa ne vedem cu bine.  :thumbup:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă