Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Descoperiti sarmul Alsaciei si al Lorenei. 4 - 9 iunie 2024
krondia:
Buna Lory, Franta este minunata :smitten: Nu degeaba este lider mondial la numarul de turisti straini, peste 90 de milioane pe an...
De-abia astept si eu sa revad Alsacia si Lorena in haine de vara :)
Dar, până atunci voi mai da o fuga in Provence in martie.
Voi reveni apoi pe forum sa discutam programul, astfel incat sa profitam la maxim de frumoasa Alsacia & Lorena. La vie en rose :love:
Cine mai vine cu noi? *|*
Irina Maria:
Buna,
Ma bucur sa va cunosc, e prima mea excursie cu voi si de-abia astept sa vedem locurile de care ne-ai vorbit, eu votez da la orice alta excursie optionala :)
Un weekend frumos,
Irina
krondia:
Bun venit, Irina!
Ma bucur ca ne cunoastem incet-incet, va fi placut cand ne vom intalni la aeroport, stiindu-ne deja :)
Intr-o excursie trecuta mi-a spus Vali ca si ea isi doreste sa vada cat mai mult.
Mi-a propus sa alocam o zi doar pentru satele pitoresti din zona Colmar si sa revenim in ziua libera la Colmar pentru a-l descoperi in tihna. Este o idee foarte buna, si eu ma gandisem la acest lucru.
Aveti toata disponibilitatea si dorinta mea de a aprofunda locurile pe care eu le-am vizitat deja dar si de a descoperi locuri noi *|*
Deci, pregatiti incaltaminte comoda, tip trekking pentru ca vom merge pe jos destul de mult si multe strazi sunt pavate cu piatra cubica.
Ar fi interesant si sa facem o plimbare cu trenuletul turistic in Colmar, vedeti filmuletul de mai jos *|*
Gina Sarbu:
Salutare, oameni frumoși! Abia aștept să vă cunosc. Am niște emoții!
krondia:
Bine ai venit, Gina!
Partea cea mai grea a trecut, acum urmeaza partea cea mai frumoasa: vacanta in Franța *|*
Nu mai e chiar mult :yeah:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă