Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Descoperiti sarmul Alsaciei si al Lorenei. 4 - 9 iunie 2024

<< < (3/9) > >>

krondia:
Buna Lory, Franta este minunata  :smitten: Nu degeaba este lider mondial la numarul de turisti straini, peste 90 de milioane pe an...

De-abia astept si eu sa revad Alsacia si Lorena in haine de vara :)
Dar, până atunci voi mai da o fuga in Provence in martie.

Voi reveni apoi pe forum sa discutam programul, astfel incat sa profitam la maxim de frumoasa Alsacia & Lorena. La vie en rose  :love:

Cine mai vine cu noi?  *|*

Irina Maria:
Buna,

Ma bucur sa va cunosc, e prima mea excursie cu voi si de-abia astept sa vedem locurile de care ne-ai vorbit, eu votez da la orice alta excursie optionala :)

Un weekend frumos,

Irina

krondia:
Bun venit, Irina!
Ma bucur ca ne cunoastem incet-incet, va fi placut cand ne vom intalni la aeroport, stiindu-ne deja :)

Intr-o excursie trecuta mi-a spus Vali ca si ea isi doreste sa vada cat mai mult.
Mi-a propus sa alocam o zi doar pentru satele pitoresti din zona Colmar si sa revenim in ziua libera la Colmar pentru a-l descoperi in tihna. Este o idee foarte buna, si eu ma gandisem la acest lucru.
Aveti toata disponibilitatea si dorinta mea de a aprofunda locurile pe care eu le-am vizitat deja dar si de a descoperi locuri noi  *|*
Deci, pregatiti incaltaminte comoda, tip trekking pentru ca vom merge pe jos destul de mult si multe strazi sunt pavate cu piatra cubica.
Ar fi interesant si sa facem o plimbare cu trenuletul turistic in Colmar, vedeti filmuletul de mai jos *|*

Gina Sarbu:
Salutare, oameni frumoși! Abia aștept să vă cunosc. Am niște emoții!

krondia:
Bine ai venit, Gina!
Partea cea mai grea a trecut, acum urmeaza partea cea mai frumoasa: vacanta in Franța  *|*
Nu mai e chiar mult  :yeah:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă