Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Piatra Craiului – Drumetii de iarna si voie buna. 23 - 25 februarie 2024
Bon Voyage:
A aparut 1 loc disponibil.
Duracell:
"Am uitat să mă prezint :D"
Numărul meu este 0728497513
Mihai VL:
Buna ! As vrea sa plec din Ramnicu Valcea spre Zarnesti vineri 23 februarie , cat mai aproape de ora 09.00 . Daca mai participa cineva care trece prin Ramnic ( sau daca pot culege pe cineva din Pitesti / Campulung m - as bucura sa mergem impreuna !
... asa ca rog sa fiu tachinat la 0745/63.58.58 ( pentru ca pe aici intru destul de rar :happy: .
valiv:
Bunaaa, *|*
Eu vin cu trenul pe traseul Bucuresti - Brasov - Zarnesti. Teoretic, daca se va circula conform orarelor, ajung in Zarnesti la ora 13.06. Daca este cineva prin zona la ora aceea, are vreun loc disponibil in masina, spre pensiunea unde vom fi cazati, m-as bucura sa mergem impreuna. Daca nu, voi lua un taxi, asa cum ai precizat, Diana, asa ca o sa te rog, daca va fi nevoie, sa scrii numarul de telefon, aici sau pe whatsapp.
Abia astept sa ne vedem si sa ne bucuram de toate activitatile pregatite cu grija de Diana! *|*
krondia:
Vali, am sa iti transmit in privat numarul de telefon de taxi.
Referitor la mese, am rugamintea sa imi transmiteti până cel tarziu luni dimineata daca este cineva care are restrictii alimentare.
Și, pentru că sâmbăta in 24 este sarbatoarea de Dragobete, va propun ca in acea seara sa purtam un accesoriu vestimentar inspirat din portul popular românesc, daca aveti ie ar fi minunat *|*
Ce spuneti?
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă