Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Piatra Craiului – Drumetii de iarna si voie buna. 23 - 25 februarie 2024

<< < (3/11) > >>

krondia:
Ca idee, pentru cei care intentionati sa veniti cu trenul: din Brasov exista un tren personal pâna la Zarnesti. Chiar langa gara din Zarnesti este o statie de taxi sau va dau eu numarul de telefon al unui taximetrist din Zarnesti care ne-a mai ajutat cu transferul.

Mai aproape de plecare, am sa va spun localitatile din care veniti, pentru eventuale grupaje auto.
Intre timp, pregatiti-va echipamentul montan recomandat, in special bocancii de drumetie de iarna si, foarte recomandat, crampoanele pentru zapada/ gheata.
Cine mai vine cu noi? *|*

Netedu Stefan:
   Salutare. Ganditi-va voi Duracell, Oli si cine mai vrea sa vina din Bucuresti cu noi. Pentru mine trenul e masina mica  :coolsmiley: Salutari si ramane sa plecam impreuna nu ? Zi frumoasa  ^-^

Marianty:
Buna ziua. Am avut un accident  la glezna si nu mai pot merge in excursie. Daca cineva vrea locul meu, va rog sa ma contactati la 0752525393 (raspund mai promp pe whatrsup). Multumesc. Marianty

oli:
Buna Duracell, Stefan. Merg cu prietena mea care vine din Slobozia si ne reunim la Ploiesti. Abia astept sa ne vedem la munte!

Duracell:
Hei,

Între 15-20 feb voi fi cu acces limitat la internet.
Ștefan (și daca mai vrea altcineva sa vină cu noi cu mașina) mă poți suna cu o zi două înainte să văd de unde te iau >:D<

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă