Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Piatra Craiului – Drumetii de iarna si voie buna. 23 - 25 februarie 2024
krondia:
Vali, multumesc mult pentru impresii! :flori:
Ma bucur ca ti-a placut atât de mult :thumbup:
Adevarul este ca este o actiune de suflet in care revin si eu cu placere de fiecare data. Pentru peisajul spectaculos in care este situata pensiunea, pentru atmosfera grozava din preajma focului de tabara, pentru gazdele primitoare, si, bineinteles, pentru drumetiile care sunt exact ce trebuie pentru a ne bucura de munte.
M-am bucurat sa vad ca an de an reveniti impreuna cu noi in aceasta excursie chiar daca sunt si care prefera sa revina aici in alt context. Diferenta insa este tocmai atmosfera asta de prietenie din cadrul grupurilor noastre, sentimentul ca faci parte dintr-o comunitate care ti se aseamana.
Au fost zile foarte faine, cu soare, zapada, flori de primavara si o petrecere grozava de Dragobete in ie *|* Foarte frumoasa hora cu voi imbracati in ii, ma bucur ca si voi v-ati dorit sa marcam aceasta zi speciala din traditia populara, inclusiv baietii. Si, pentru ca am avut si sampanie, bomboane, baloane, cantecele aniversare au venit de la sine :) fara sa fie neaparat ziua cuiva :dance:
Vremea a fost perfecta pentru drumetii si, chiar daca la inceput ati fost tentati sa credeti ca v-ati adus degeaba crampoanele, la coborâre si-au dovedit din plin utilitatea :) Cum vremea e tot mai capricioasa si schimbarile de temperatura bruste, pe munte trebuie sa te astepti la orice, o poteca de munte nu se compara cu o alee din parc. Ma bucur ca cei mai multi ati respectat intocmai echipamentul recomandat, ca ati participat la drumetia de incalzire din prima zi, altfel e greu sa vii pe munte direct de la birou.
Ati fost un grup fain, vesel si unit, asa cum imi doresc de fiecare data :thumbup: Bravo voua!
Mai jos, cateva imagini si un filmulet cu peisajele de care ne-am bucurat in Piatra Craiului:
https://youtu.be/Nd7KxMRE1m0?feature=shared
Corina Paula:
Mulțumesc, Diana, pentru tot! :applause: :applause:
Rodica_I:
Salutare, tuturor!
Azi in Dobrogea a fost o vreme superba, asa ca am umplut masinile cu copii si am luat cu asalt dealul Ali Bayar.
Binenteles ca a fost suficient sa le spun destinatia si marcajul si in scurt timp cei 8 copilasi au disparut, eu urcand in ritmul meu.
Situatia creata mi-a amintit de traseul de la Curmatura si ca nu am scris nimic despre actiunea din Piatra Craiului din februarie,
desi s-a intamplat ceva ce nu am vazut decand sunt eu in sc si sunt de ceva timp....
Niciodata, dar absolut niciodata nu au ramas la dans, doar 3 fete si toti, da, absolut toti baietii din grup, bine si binenteles DJ Diana, restul grupului s-au resimtit probabil dupa alergatura de pe treseu ????
Bravo baieti si felicitari, sper sa ma mai intelnesc nu voi, poate in aceeasi formula., ati fost minunati. :smitten:
Nici la ciubar nu a fost asa inghesuiala .. ::)
Gazda, ca de obicei a fost minunata, peisajul, cazarea, masa, focul de tabara, si mai ales spectacolul de muzica folk, totul la superlativ! :bow:
Multumesc echipei Simglescamp :flori:
Navigare
Du-te la versiunea completă