Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Revelion intr-un oras plin de sarm: Iasi. 30 decembrie 2023 - 02 ianuarie 2024

<< < (6/14) > >>

martie:
Buna. Mi se pare mai frumos sa mergem la revelion cu masina, asa am mers si la Govora acum cativa ani si am impartit costurile. Contez pe tine, ca sa nu mai cumpar bilete de tren?
Eu stau in Dr.Taberei, la Orizont/Afi.
Florin

Ioanina:

--- Citat din: martie din Joi, 07 Decembrie 2023, 11:24 ---Buna. Mi se pare mai frumos sa mergem la revelion cu masina, asa am mers si la Govora acum cativa ani si am impartit costurile. Contez pe tine, ca sa nu mai cumpar bilete de tren?
Eu stau in Dr.Taberei, la Orizont/Afi.
Florin

--- Terminare citat ---

Buna Florin. Sigur, poti conta pe mine. Vom stabili ulterior detaliile :)

martie:
Multumesc, Ioana! :smitten: Daca o sa ai nevoie, pot sa te schimb pe traseu la condus. Eu conduc Dacia Sandero, dar mai aman cu anvelopele de iarna, ca in Bucuresti prefer metroul si prin tara mai mult la mare si la tara, dar nu iarna. Stabilim cum facem inainte de Craciun.
Florin

UNmihai:

--- Citat din: Ioanina din Joi, 07 Decembrie 2023, 07:14 ---Buna dimineata. Si eu sunt din Bucuresti, merg cu masina. Daca doriti sa mergeti cu mine, anuntati-ma. Zi faina tuturor
Ioana

--- Terminare citat ---
Bună, Ioana! Dacă ai loc și pentru mine cu tot cu  troler mi-ar plăcea să vin și eu cu voi!

Ioanina:

--- Citat din: UNmihai din Joi, 07 Decembrie 2023, 18:33 ---Bună, Ioana! Dacă ai loc și pentru mine cu tot cu  troler mi-ar plăcea să vin și eu cu voi!

--- Terminare citat ---

Buna. Daca bagajul nu este prea mare, te luam. Vom fi patru, mai vine cineva cu noi, din Eforie, dar cred ca ne descurcam :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă