Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Revelion intr-un oras plin de sarm: Iasi. 30 decembrie 2023 - 02 ianuarie 2024
martie:
Bagajele sunt problema de fiecare data. Si la Govora si la Sighisoara am mers doar 3 in masina ca sa fie loc pentru bagaje. Si eu de la mare am luat tot 2 persoane, ca aveau mult bagaj. Eu folosesc troler doar pe avion, in rest un "cilindru" incapator si rucsacul cu care merg la munca si pe care il folosesc si in excursiile de 1 zi. :)
UNmihai:
Da, de aceea am întrebat-o pe Ioana dacă are loc pentru că ea știe ce mașină are iar călătoria este destul de lungă . Eu vreau să iau doar un bagaj și într-un troler mare cred că intră tot. Așadar, Ioana, nu este nicio problemă dacă nu ar fi loc; doar să-mi spui ca să știu ce am de făcut! :)
Cezar_Axintescu:
Bunaa,
Si eu vin tot din Bucuresti. Daca mia vine cineva cu masina si mai are un loc ar fi super. Daca nu, ne vedem la tren:)!
Ioanina:
--- Citat din: UNmihai din Vineri, 08 Decembrie 2023, 16:48 ---Da, de aceea am întrebat-o pe Ioana dacă are loc pentru că ea știe ce mașină are iar călătoria este destul de lungă . Eu vreau să iau doar un bagaj și într-un troler mare cred că intră tot. Așadar, Ioana, nu este nicio problemă dacă nu ar fi loc; doar să-mi spui ca să știu ce am de făcut! :)
--- Terminare citat ---
Buna. Desi pare incapator portbagajul (este un Suzuki S-Cross), nu stiu daca incap patru bagaje/trolere mari. Imi pare rau. :(
Ioanina:
--- Citat din: Ioanina din Sâmbătă, 09 Decembrie 2023, 18:18 ---Buna. Desi pare incapator portbagajul (este un Suzuki S-Cross), nu stiu daca incap patru bagaje/trolere mari. Imi pare rau. :(
--- Terminare citat ---
PS: cred ca trebuie sa spun ca nu sunt fumatoare, deci...
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă