Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Revelion intr-un oras plin de sarm: Iasi. 30 decembrie 2023 - 02 ianuarie 2024

<< < (5/14) > >>

UNmihai:
Bună dimineața! Mai este cineva din București? Mă gândesc să călătoresc cu trenul și vreau să iau biletele zilele astea dar  poate mergem împreună :)

martie:

Buna ziua. Daca nu se anunta nimeni cu masina (eu nu am anvelope de iarna), o sa cumpar bilet pentru trenul de 6.51 probabil la sfarsitul saptamanii viitoare, momentan mai sunt 51 locuri la cls.1. Pentru intoarcere nu m-am hotarat, ar fi 3 variante: 5.17, 6.20 sau 14.20, cam acelasi numar de locuri disponibile la toate trenurile.

UNmihai:
pt plecare cel de 6.51  dar la intoarcere n-aș pleca la 5 sau 6 :) cel de ora 14:20 ( disponibil de doar 3 zile) se umple repede și s-ar putea să fie prea târzie cumpărarea biletelor la sfârșitul săptămânii viitoare dar mai e unul la 16:05, deocamdată gol

martie:
La cel de 14.20 inca nu sunt afisate locurile la cls.1, mai astept, iar pentru plecare pare ca nu se misca nimic, ca e cam matinal. Oare doar noi 2 suntem din Bucuresti si mergem cu trenul? ::)
Florin

Ioanina:
Buna dimineata. Si eu sunt din Bucuresti, merg cu masina. Daca doriti sa mergeti cu mine, anuntati-ma. Zi faina tuturor
Ioana

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă