Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Revelion cu stil, la Alba Iulia. 30 decembrie 2023 - 02 ianuarie 2024
Amalia Boteanu:
Bună Ovidiu! Sunt Amalia din București și dacă mai este disponibil un loc, l-aș ocupa eu. Sunt doar foarte înaltă, în rest am dimensiuni normale... 😁🤣😅 Nr meu de tel este 0721137713 și aștept cuminte un răspuns. Mulțumesc mult pentru oportunitate!
Ovidiu T:
Update 2: am patru locuri din cinci ocupate pentru drumul București Alba Iulia și retur.
gmx:
--- Citat din: krondia din Vineri, 22 Decembrie 2023, 10:20 ---Localitatile din care veniti:
Bucuresti -8
Sibiu - 5
Constanta - 2
Alte zone: Craiova, Dambovita, Prahova, Arges, Baia Mare, Brasov, Caras Severin, Iasi
Din Bucuresti mai are locuri in masina Ovidiu, daca mai este cineva interesat scrieti-mi si va pun in legatura.
--- Terminare citat ---
Buna seara, Diana,
Deoarece numai maine nu-i poimâine si Revelionul se apropie rapid, ar prinde bine un grup de wapp. Dacă nu se poate, atunci poate ne pui in legatura, cumva, pentru transport. Eu cu Adriana, adiz35.
Multumesc, indiferent ce varianta alegi! Sa ne revedem cu bine! 💃🕺
gmx:
Buna seara, Diana!
Am reusit sa intru in legatura cu Adriana (adiz35) si ne-am coordonat pt transport. Nu mai e o urgenta sa ne pui in legatura! Grupul de wapp ar fi, însă, bun pentru atmosfera, desigur, daca ai ceva timp la dispozitie. :)
Cum stati cu pregătirile pentru Revelion, dragilor? :D
SD Mario:
Buna dimineata la toti cu o☕buna si o 🌹 la domnisoare
Sunt Marius , ultima loc ocupat chiar ieri la Revelion Alba Iulia si voi veni din Piatra Neamt.
Daca vine cineva din Moldova poate ne putem coordona plecarea .
Sunt un complet "newbie" si sper sa fie o experienta super cu un group superb
Daca aveti feedback pentru tinuta black tie si cea din jurul lumii mi-ar place sa aflu orice input .
Multumesc si o duminica frumoasa 🥂🎄
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă