Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Revelion cu stil, la Alba Iulia. 30 decembrie 2023 - 02 ianuarie 2024

<< < (15/19) > >>

alinasilvana:
Bună dimineața,

Suuuper, Ovidiu. Multumesc mult!!! O sa iau legătura cu tine pe numărul pe care l-ai lăsat. Crăciun fericit tuturor!

Ovidiu T:
Fiind nou pe site/forum si pentru că nu știu cum se procedează, deoarece am văzut că mai sus există și alte solicitări de transport, îi rog pe cei care administrează forumul să îi contacteze și pe aceștia pentru a le comunica disponibilitatea mea. Mulțumesc!

krondia:
Localitatile din care veniti:

Bucuresti -8
Sibiu - 5
Constanta - 2
Alte zone: Craiova, Dambovita, Prahova, Arges, Baia Mare, Brasov, Caras Severin, Iasi

Din Bucuresti mai are locuri in masina Ovidiu, daca mai este cineva interesat scrieti-mi si va pun in legatura.

liliana dascalu:
Bună,
Eu am luat legătura cu Ovidiu și mi-a oferit unul din locurile pe care le are disponibile în mașină, în vederea preluării din Sinaia.
Mulțumesc frumos, Ovidiu!
Vă doresc Crăciun fericit tuturor!

Ovidiu T:
Update locuri diponibile transport București Alba Iulia: în acest moment am încă două locuri disponibile deoarece am convenit deja să împart călătoria cu Liliana din Sinaia și cu Alina din Brașov. În situația în care se vor ocupa toate cele cinci locuri voi veni cu un autoturism break și mai încăpător pentru bagajele doamnelor!  :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă