Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Revelion cu stil, la Alba Iulia. 30 decembrie 2023 - 02 ianuarie 2024

<< < (17/19) > >>

Tania55:
Hotelul nostru are si SPA ? Am vazut ca are si sauna ... Sa ne aducem si costumele de baie ?  ;)

gmx:

--- Citat din: Tania55 din Luni, 25 Decembrie 2023, 20:26 ---Hotelul nostru are si SPA ? Am vazut ca are si sauna ... Sa ne aducem si costumele de baie ?  ;)

--- Terminare citat ---

Buna seara, de Crăciun!
Sa aveti Sărbători minunate si cu sănătate!
Tania, nu stiu ce sa zic de saună, dar cred ca unde a intrat rochia de bal/tinuta black tie, siiiiiiigur intra si un minuscul (sau mai mare, ma rog, cum o fi el! 🤣) costum de baie! Sa fie, acolo!
Iar daca avem unde să îl folosim, bucuria va fi si mai mare!
Si, în orice caz, avem o uniformă comună pentru seara de carnaval... *|*

krondia:
Maine voi vorbi la hotel si veti primi toate informatiile de care aveti nevoie.
Spor la pregatiri si zile faine de Crăciun tuturor!

admin:
Eu sunt cu un picior de plecare spre Bucuresti, apoi mai departe cu grupul de Croaziera de Revelion, spre Dubai. Nu mai am ocazia sa va urez ceva, o fac acum, pentru fiecare gasca de Anul Nou, la fel:

*|* :thumbup: :dance: Distractie frumoasa, cat mai intensa, sa va bucurati unii de altii, sa va imprieteniti, sa pasiti fericiti si veseli in noul an!

::) Si o rugaminte in numele SC si al celorlalti: veniti acolo doar cu zambet, doar cu suflet fain si deschis. Lasati acasa hachitele, supararile, tabieturile care pot supara pe ceilalti si care pot de asemenea afecta atmosfera faina de grup. Toti mergeti acolo sa va simtiti cat mai bine, cat mai placut, cat mai comod, tineti deci cont ca ceilalti doresc acelasi lucru.
Insotitorii de grup sunt acolo sa se asigure ca lucrurile sunt asa cum trebuie, ca totul va fi asa cum am promis, dar evident ca nu pot face mai multe. Atmosfera o fecati voi, cei care participati. Asa ca in 30 decembrie, start la veselie!

Ovidiu T:
Bună ziua și La mulți ani celor cu numele Ștefan/ Ștefania.
Puțin mai devreme am fost sunat de Mirela din Mangalia care a “ocupat” și cel de-al cincilea loc al mașinii. Deoarece drumul efectiv până la Alba Iulia (prin Brașov) durează cam șase ore și avem ca prima acțiune comună întâlnirea de la ora 15,00, vom pleca din București în jurul orei 8,00. Am numerele de telefon ale partenerelor de drum și o să le contactez pe whatsapp pentru a stabili locurile de întâlnire/îmbarcare și orele respective.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă