Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Revelion cu stil, la Alba Iulia. 30 decembrie 2023 - 02 ianuarie 2024

<< < (10/19) > >>

gmx:
Si, ca să nu uit, Rodica, daca vii din Constanța, ia cu tine in bagaj câțiva pași de acolo......eu stiu, armânești, turcești, ce vrei... :applause:
De curând, la o petrecere SC, lumea s-a amuzat si a cuplat repede la o Paidusca!   :D

Tania55:

--- Citat din: Rodica_I din Luni, 20 Noiembrie 2023, 20:54 ---Daca tot veni vorba de dans, mi-am amintiti ca era o rubrica "Muzica si pasi de dans...."   :dance:

Cand aveti timp.. rasfoiti ...  *|*  o gasiti la subiecte generale ...https://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,2165.240.html#lastPost

--- Terminare citat ---

Ok ... am invatat deja dansurile ... mai adaugati si Jerusalema, dr. Alban (Fire in Bosnia), Meneitto, Perfect fara tine ( ) ...

Seara faina grup vesel !!  ;)

gmx:
Buna, Tania,
Ar mai fi si coregrafia de la No communication, a celor de la Bingoboys... Si ce o mai fi!  :applause:

Rodica_I:
Hello!
Maaiii, la cum arata locatia eu ma vedeam in rochii lungi si vaporoase.. cum sa dansez pamporea?
Am ceva mai balnd . Damat Halayi,  e turcesc da e mai molcom ;)  .

Tania draga, cum sa uitam.. repertoriu este repertoriul .. si binenteles foarte deschisi si la noutati ....      :bow:

liliana dascalu:
Bună Rodica,
Sunt Liliana din Sinaia.Traseul tău spre Alba Iulia trece pe Valea Prahovei?
Mă gândeam dacă ai un loc disponibil în mașină și pentru mine?

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă