Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Revelion cu stil, la Alba Iulia. 30 decembrie 2023 - 02 ianuarie 2024

<< < (11/19) > >>

gmx:
Buna seara!
Si eu ma vad in seara cea mare, cu hainute din acelea de tipul celor de care spui, Rodica. Cu niste dansuri pe masura.
Ma gândeam la Carnavalul de a doua zi....
Iar de prima seara, ce sa zic, va fi, cred, antrenament general!  *|* :D
Asa ca păstrez Damat-ul, chiar dacă usor modificat, dar nu lasa deoparte tradiția din zona ta! Please! C-o fi Pamporea, Paidusca sau Straca-Straca, nu conteaza, dar sunt funny, nu-i asa?  :thumbup:
Hai cu antrenamentele!

quote author=Rodica_I link=topic=3862.msg151338#msg151338 date=1701117869]
Hello!
Maaiii, la cum arata locatia eu ma vedeam in rochii lungi si vaporoase.. cum sa dansez pamporea?
Am ceva mai balnd . Damat Halayi,  e turcesc da e mai molcom ;)  .

Tania draga, cum sa uitam.. repertoriu este repertoriul .. si binenteles foarte deschisi si la noutati ....      :bow:
[/quote]

krondia:
Ma bucura efervescenta de aici, propunerile privind playlistul.. Prind bine mai ales pentru cei care nu au mai fost cu noi, sa isi faca o idee despre petrecerea care este tot mai aproape. Da, exista un repertoriu cu care cei care au mai fost cu noi sunt obisnuiti dar bineinteles ca lista ramane deschisa  :dance:
Mi-am notat propunerile voastre, imi prinde bine o mana de ajutor.

--- Citat din: Rodica_I din Luni, 27 Noiembrie 2023, 22:44 ---Hello!
la cum arata locatia eu ma vedeam in rochii lungi si vaporoase.. cum sa dansez pamporea?
/url]

--- Terminare citat ---

Rodi, tinuta mai eleganta este pentru noaptea de Anul Nou. In prima seara "repetitiile" au loc in crama, tinuta casual si in ultima seara avem  carnavalul  *|*

Cine mai vine cu noi? Ma adresez in special celor noi, intram mai usor in atmosfera 'offline' daca  interactionam intai 'virtual'  *|* :dance: :thumbup:

PS. : Puneti in bagaje si o ie, sa nu uitam ca vom fi in inima Țării Moților

simo arad:
Salutare tuturor. Si eu vin, abia astept.  *|*. Unii dintre noi vom avea ocazia sa ne intalnim si sa exersam la Balea. :dance:

gmx:

--- Citat din: krondia din Miercuri, 29 Noiembrie 2023, 09:36 ---Ma bucura efervescenta de aici, propunerile privind playlistul.. Prind bine mai ales pentru cei care nu au mai fost cu noi, sa isi faca o idee despre petrecerea care este tot mai aproape. Da, exista un repertoriu cu care cei care au mai fost cu noi sunt obisnuiti dar bineinteles ca lista ramane deschisa  :dance:
Mi-am notat propunerile voastre, imi prinde bine o mana de ajutor.

Rodi, tinuta mai eleganta este pentru noaptea de Anul Nou. In prima seara "repetitiile" au loc in crama, tinuta casual si in ultima seara avem  carnavalul  *|*

Cine mai vine cu noi? Ma adresez in special celor noi, intram mai usor in atmosfera 'offline' daca  interactionam intai 'virtual'  *|* :dance: :thumbup:

PS. : Puneti in bagaje si o ie, sa nu uitam ca vom fi in inima Țării Moților

--- Terminare citat ---

Buna seara!
Diana, daca e vorba de Tara Motilor si de tinute vaporoase si black tie, pai sa completăm playlist-ul cu moștenirea istorică a locului, ca tot a fost atata vreme si Austria pe acolo. Macar o treaba buna au făcut, au inventat Valsul Vienez! 🎡 *|*

Tania55:
Buna Diana,
te rog sa pui in playlist si o sota sarbeasca, sa fie ceva si din vestul tarii.  ;)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă