Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Revelion cu stil, la Alba Iulia. 30 decembrie 2023 - 02 ianuarie 2024

<< < (9/19) > >>

Rodica_I:
Buna seara ... acum m-ai bagat si mai tare in ceata ...  ::)
In sfarsit.. mai avem un pic ...oricum timpul zboara  ;)

Hainulele or fi gata , da sa nu uitati pantofiorii de dans si voia buna  ;)

Acuma na, o sa caut  si " 7 pasi " ::) ...sa vin cu temele facute ..  :D

Rodica_I:
Daca tot veni vorba de dans, mi-am amintiti ca era o rubrica "Muzica si pasi de dans...."   :dance:

Cand aveti timp.. rasfoiti ...  *|*  o gasiti la subiecte generale ...https://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,2165.240.html#lastPost

gmx:
Buna....dimineata!
Rodica, firește că ți-ai amintit de acel topic, doar e deschis de cineva....cu ,,greutate"!  :flori:
Eu nu il văzusem încă, dar acum sunt încântat!  Tare fain!
Drept pentru care l-am si completat cu ce spuneam mai sus. Asa, ca să nu pierdeți timpul căutând! Folositi timpul la exersat!   :thumbup: *|*

Rodica_I:
Buna dimineata!
Aolicaa, ce de pasi oO

Cam greu in SC cu dansul pe perechi
Da,  sunt foarte buna la privit si apludat   ;)

Of. noi abia ne descurcam cu brasoveanca si musamaua... unde se spune clar in timpul melodiei ce sa facem  :giggle: , nu trebuie decat sa ascultam si sa executam... uneori ne iese, alteori nu .....

Cu ani in urma, la Balea am incercat o perinita ... a fost dezastru total ...cine intra in mijloc uita sa mai iasa ... ar trebui sa fie undeva prin arhiva povestea de atunci ... DJ, era Gigi  :)

Gata, ma inscriu la dansuri pana la revelion sa vin cu temele facute  :2funny:

gmx:
Heii, Raluca!
Nu-i bai daca se mai pierd din pasi, are cine să îi găsească!
Experienta mea cu SC spune că nu am eu pasi de pierdut cat au altii de dansat! Sunt specialiști!  :worthy:
Cat despre lecții, zic că avem ceva antrenamente de făcut, în locație (pe terenul oficial, cum ar veni), inainte de seara cea mare si putem sa fim pe rând profesori. Deci, exista solutii mai funny!  *|*

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă