Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Sri Lanka si Maldive 8 - 19 ianuarie 2024

<< < (4/6) > >>

krondia:
V-am trimis astazi un email cu biletele de avion din 08-19 ian de la Turkish Airlines pe cursa internatioanala BUCURESTI  -COLOMBO cu retur MALE - BUCURESTI si biletul de avion de pe zborul Colombo-Male din 14 ianuarie, cu exceptia cazului in care v-ati achizitionat singuri biletul de avion.

Verificati, va rog, documentele si citititi cu atentie si informatiile preliminare pe care vi le-am transmis referitor la calatoria noastra in Sri Lanka & Maldive.

Va rog sa confirmati primirea emailului si, de asemenea, dupa ce vi se aproba solicitarea pentru viza de Sri Lanka.

Revin cu ultimele detalii dupa ce mai iau o data legatura cu agentiile partenere in jurul datei de 3 ianuarie.

Sarbatori frumoase tuturor!

Manole Antoneta:
Bună seara,
Am completat formularul prevazut în link-ul online arrival card, mi-au confirmat , dar nu știu dacă trebuie sa mai primim ceva pe email?

krondia:
Va rog sa confirmati daca ati primit emailul pe care vi l-am trimis in 29 decembrie cu biletele de avion.

Am reluat in acel mail si procedura de acordare a vizei, pasi pe care i-am descris anterior si aici pe forum.

Dupa ce completati formularul online veti primi doua e-mailuri: primul care confirma ca ati aplicat pentru viza si al doilea care confirma aprobarea solicitarii de acordare a vizei – nu este viza propriu-zisa, pe aceasta o vom primi la aeroport.

Acesta este al doilea mesaj pe care l-am primit si care confirma aprobarea cererii:
We are pleased to inform that your application for ETA has been approved providing that the particulars submitted by you in regard to relevant particulars, including passport number, nationality, and the date of birth are correctly entered.

Manole Antoneta:
Bună dimineața, email-ul din 29 decembrie, privind biletele de avion, de la care adresa a fost trimis? Eu nu am primit acest e-mail. Pot confirma, în schimb, ca am primit confirmare privind trimiterea cu succes a formularului online arrival. Mulțumesc!

Manole Antoneta:
Revin cu rugămintea de a-mi spune de la care adresa de e-mail a fost trimisa informarea din 29 decembrie, referitoare la biletele de avion? Pentru ca de la office@singlescamp.ro nu am primit nici un email, mulțumesc!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă