Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Petrecere in ie. Cetatea Carului 25 - 27 august 2023

<< < (10/13) > >>

krondia:

Referitor la mese, o singura persoana stiu ca doreste meniu de post / vegan.
In cazul in care mai sunt persoane cu restrictii alimentare, am rugamintea sa ma anunte până cel târziu mâine - marți la orele 12:00, sa pot anunta pensiunea.

Echipament - in afara, bineinteles, de ii, veti mai avea nevoie de echipament sport pentru o plimbare in natura: incaltaminte/ghete trekking (nu va trebuie bocanci grei de munte), pantalon de drumetie, sapca/palarie de soare, protectie solara.
Sâmbătă vom parcurge un traseu ecoturistic din apropiere, grad usor de dificultate.

Urmariti in continuare forumul, mai revin cu ultimele detalii cu o zi inainte.

Spor la pregatiri  *|*

Rodica_I:

--- Citat din: krondia din Miercuri, 16 August 2023, 22:07 ---Zonele din care veniti:
Bucuresti - Ilfov 13
Constanta 3
Calarasi 2
Dambovita 2
Arges 2
Dolj
Ialomita
Olt
Cluj
Alba
Vrancea
Brasov
Prahova
Buzau
Bacau
Neamt

Aolica,  la cati sunt din Bucuresti si imprejurimi, Calarasi, ialomita, Constanta, ar fi grozav sa incercam un transport cu un microbuz ,,,ca pe vremuri ...
Ce parere aveti ? :worthy: :worship: :flori:
Promit sa nu cant si nici sa va cer sa dansati perinita in statia peco :angel:

Azi e luni , daca ne organizam, maine marti, poate avem sanse sa ne gaseasca agentia o masina pentru vineri!
Asa ca va rog care cum va mai cunoasteti, anuntati sa intre lumea pe forum si sa-si scrie obtiunea, privind transportul.

Nu am vorbit cu nimeni inca, dar sigur noi cei din Constata suntem deja 3 + o persoana Slobozia +o persoana din Bucuresti  :)

--- Terminare citat ---

Rodica_I:
Lista transport dus-intors  - Bucuresti -Cetatea Carului 25 - 27 august 2023
1 Rodica
2

Rodica_I:
Lista transport dus-intors  - Bucuresti -Cetatea Carului 25 - 27 august 2023
1 Rodica
2 Jeni

Rodica_I:
Cata inchesuiala  :2funny:
E mai frumos sa facem trenulet de masini  ;)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă