Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Petrecere in ie. Cetatea Carului 25 - 27 august 2023
kriss:
Listă transport dus/întors *|*
1. Rodica
2.Jeni
3.Cristina
Rodica_I:
:applause: ce-a mai tare sti Cris , noroc cu tine ca s-a marit lista ... :2funny:
Mister total ... te inscri intr-o actiune SC, adica special pentru socializare, distractie si voie buna, da preferi intimitatea masinutei tale.... :faint:
O sa cantam in cor, da fiecare in masina s-a, ;) ca na .. avem masini ;) "Ce minunata esti Valea Prahovei" am fi putut sa cantam cu toti in aceeasi masina da... ^-^
Rodica_I:
Pentru cei noi, daca nu aveti timp sa intrati zilnic, pe forum, la actiunea la care v-ati inscris,
in rubrica " Reguli de postare a mesajelor"
la punctul 2 este o sugestie foarte buna pentru a fi informat in timp util despre cele scrise pe forum legat de actiunea la care te-ai inscris,
"Pentru a fi anuntati pe mail despre mesajele postate intr-un anumit topic aveti sub caseta de raspuns in Atasamente/Attachments optiunea
Anunta-ma /NOTIFICĂ-MĂ cind apar raspunsuri/Notify of replies.
https://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,1259.0.html
krondia:
Programul zilei de maine este cel anuntat pe site, nu s-a modificat nimic.
Ora de intalnire: 13:00 - 14:00.
Pensiunea Cetatea Carului DN73 53, Drumul Carului, waze va duce bine https://cetatea-carului.ro
Eu am sa va astept pentru repartitia pe camere; in cazul in care stiti cu cine veti sta in camera, trimiteti-mi un mesaj
Fiecare va trebui sa completeze fisa de cazare, camerele au o singura cheie.
Vom fi doar noi in pensiune, astfel ca ne putem desfasura in voie.
Plecati din timp, drumurile sunt in continuare aglomerate.
Pranzul inclus se serveste la tot grupul odata - la ora 14:30
Meniu: ciorba de vacuta, ciulama de pui cu ciuperci si mamaliguta & papanasi
In cazul in care ajungeti dupa aceasta ora am rugamintea sa ma anuntati
Cina va fi la orele 19:30
Platouri individuale cu muschi file la tava, copanele de pui la cuptor, garnitura, salata, bulz la tava si placinta cu iaurt
Vremea se anunta calduroasa, 27-30 grade, posibil ceva stropi vineri dupa-masa
Imbracaminte si incaltaminte sport, protectie solara, sapca/palarie.
Nu uitati ia!
Grija la drum, ne vedem maine cu multa voie buna! :thumbup:*|* :dance:
Angela Stancu:
Buna ziua!
Stiu ca este tarziu, dar neprevazutul se intampla. Mai este un loc disponibil si pentru mine maine, cu plecarea din Bucuresti?
multumesc!
Angela
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă