Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Petrecere in ie. Cetatea Carului 25 - 27 august 2023
Rodica_I:
--- Citat din: Aymee din Joi, 20 Iulie 2023, 18:43 ---Asa e Rodica, nu stiu ce o sa ne facem cu atat zgomot.Omul merge la munte sa faca drumetii si sa mediteze in liniste… :worthy:
--- Terminare citat ---
Aymee, din pacate in Bucegi pana si in padure nu mai poti merge in liniste ca vine ursu :D
krondia:
Fetelor, imi amintiti de atmosfera faina din excursii de acum câtiva ani, când ne stiam deja din discutiile de pe forum. Si de petrecerile in microbuz.. Ce vremuri...
Ma bucura interesul vostru nu doar pentru petrecere ci, mai ales, dorinta de a va procura ii cât mai frumoase.. Am primit si astfel de intrebari dar, din păcate, este tot mai greu de găsit ii traditionale, cusute de mână, pe pânza, cum am gasit in Apuseni.
Am mai primit o sugestie de la un participant:
"Petrecerea cu ie..." ar putea fi și un bun prilej de educație de cultura tradițională. Ce ziceti dacă fiecare și-ar prezenta ia sau cămașă cu care vine,vîn 2-3 minute?
Si, poate facem si un concurs si ne intrecem cu cele mai frumoase ii... :crazy2:
M.D:
Buna tuturor,
Vin din nou cu voi.Pentru ca prima data mi-a placut,in primavara la Predeal, am hotarat sa ma alatur din nou grupului si sa repet aceasta experienta.
Daca este cineva din Craiova si ma poate lua si pe mine imi las mai jos nr de tel,daca nu..poate din Brasov,vin cu Softrans-ul pana acolo.
Mirela -0743803507
Abia astept sa ne vedem si sa avem distractie frumoasa!
krondia:
Zonele din care veniti:
Bucuresti - Ilfov 13
Constanta 3
Calarasi 2
Dambovita 2
Arges 2
Dolj
Ialomita
Olt
Cluj
Alba
Vrancea
Brasov
Prahova
Buzau
Bacau
Neamt
O parte din grupaje s-a facut dar spuneti-mi daca vreti sa va mai grupati cu transportul.
Mai este o doamna din Bucuresti care are nevoie de transport, am rugamintea sa imi spuneti daca mai are cineva un loc liber.
--- Citat din: M.D din Joi, 03 August 2023, 15:52 ---Daca este cineva din Craiova si ma poate lua si pe mine imi las mai jos nr de tel,daca nu..poate din Brasov,vin cu Softrans-ul pana acolo.
Mirela -0743803507
--- Terminare citat ---
Din Craiova nu mai este altcineva. Din Brasov are locuri in masina Lucieta 0751325414
Carmen Stefanescu:
Buna ziua grup frumos....Pleaca cineva din Bucuresti care ma poate lua si pe mine?Carmen.0762828284
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă