Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Petreceri de toamna la "Marea" din Apuseni. 28 septembrie - 1 octombrie 2023
Iasmina:
--- Citat din: Monalisa Stoica din Joi, 03 August 2023, 12:33 ---Buna ziua,
avand in vedere programul zilei de vineri, 28 septembrie, dupa intalnirea din Cluj-Napoca de la ora 12.00, in situatia in care venim din Bucuresti cu autoturismul personal, se poate merge in spatele autocarului, pe traseul Cluj-Rachitele-Belis, urmand apoi sa parcam in Belis si restul zilelor sa ne alaturam grupului in autocar? asa vrea sa stiu in primul rand daca sunteti de acord (bineinteles nu se pune problema de a nu achita costul excursiei integral ::) ) si apoi as vea sa stiu daca drumul este OK (nu este accidentat)...
Va multumesc Anticipat pentru raspuns.
--- Terminare citat ---
Buna Monalisa,
In principiu nu este nici o problema sa veniti cu masina prima zi dupa noi. Iar legat de drum, ultima oara cand am fost pe acolo drumul era accesibil, fiind un drum turistic mult circulat in mod normal este si intretinut. Nu ar trebui sa fie probleme.
Sa ne vedem cu bine! :)
Manuke:
Salutare! E cineva din Constanța pe aici?
Iasmina:
Salutare gașcă veselă,
va încurajez sa scrieți pe forum de unde sunteți și dacă căutați colegi de drum. Este mult mai plăcut sa călătorești cu cineva și mai puteți împărți și costurile de drum, sa fie bine pentru toți.
O sa va scriu detaliile legate de parcare când ne mai apropiem de excursie.
Va doresc un început de toamnă minunat și sa ne vedem cu bine!
Ciprian Sava:
Bună dimineața! Eu vin din Piatra-Neamț. Aș avea cu ce să ajung dar dacă mai suntem din zonă să știu pe cine mai iau. Mașina mea nu e prea mare așa că aș putea să mai iau o persoană. Sau cel mult două, fără prea mult bagaj. Ca și traseu, voi merge prin Bicaz, Gheorgheni, Târgu-Mureș, Turda, Cluj. Să înțeleg că întâlnirea va fi joi, 28.09 în Cluj după care vom merge către cazare mai spre seară? Se poate lăsa mașina pe acolo?
:dance: :strambatura:
Ciprian Sava:
Da, am vazut ca ai zis ca o sa ne dai detalii cu privire la parcare. Nu m-am uitat.
Scuze! ::)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă