Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Petreceri de toamna la "Marea" din Apuseni. 28 septembrie - 1 octombrie 2023
Claudia Nacu:
Salut! Eu vin din Iasi. As veni poate si cu o zi inainte si sa plec la o zi dupa. Daca e cineva interesat, 0730 44 9090.
marius-lucian:
E cineva din București pe aici?
marius-lucian:
--- Citat din: Monalisa Stoica din Joi, 03 August 2023, 12:33 ---Buna ziua,
avand in vedere programul zilei de vineri, 28 septembrie, dupa intalnirea din Cluj-Napoca de la ora 12.00, in situatia in care venim din Bucuresti cu autoturismul personal, se poate merge in spatele autocarului, pe traseul Cluj-Rachitele-Belis, urmand apoi sa parcam in Belis si restul zilelor sa ne alaturam grupului in autocar? asa vrea sa stiu in primul rand daca sunteti de acord (bineinteles nu se pune problema de a nu achita costul excursiei integral ::) ) si apoi as vea sa stiu daca drumul este OK (nu este accidentat)...
Va multumesc Anticipat pentru raspuns.
--- Terminare citat ---
Bună! Eu vin din București. Dă-mi un semn, te rog! 0768304304
Mersi!
marius-lucian:
--- Citat din: magdav din Luni, 31 Iulie 2023, 09:34 ---Buna,
Vine cineva din Bucuresti pentru grupaj?
Daca nu, unde se pot lasa masinile in Cluj?
--- Terminare citat ---
Bună! Eu vin din București. Dă-mi un semn, te rog! 0768304304
Mersi!
Ciprian Sava:
--- Citat din: Claudia Nacu din Sâmbătă, 09 Septembrie 2023, 09:07 ---Salut! Eu vin din Iasi. As veni poate si cu o zi inainte si sa plec la o zi dupa. Daca e cineva interesat, 0730 44 9090.
--- Terminare citat ---
Salut, Claudia! Care e traseul la care te-ai gandit? Poate facem intr-un fel sa ne grupam
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă